Tempo-Team gaat mobiele apps voor iPhone en Android maken

·

tempo teamUitzendbureau Tempo-Team heeft bekendgemaakt dat ze mobiele websites en applicaties voor de iPhone en Android-toestellen gaan uitbrengen. De mobiele site is vanaf vandaag te raadplegen. De applicatie voor de iPhone is al bij Apple ingediend en wordt eind november in de App Store verwacht. De Android-applicatie volgt pas begin 2010. Na een lange verhandeling in het persbericht, over het feit dat smartphones voor een ware revolutie in ons dagelijks leven hebben gezorgd, komt Tempo-Team tot de conclusie dat mobiele telefoons ook een belangrijk communicatiemedium gaat worden in de uitzendbranche. Al was het alleen maar om met flexwerkers te communiceren.

Het persbericht ratelt nog wat door over 100.000 applicaties in de App Store en fantastische ontwikkelingen zoals QR-codes en slimme informatiedragers. Maar of dat ook in de mobiele applicaties zit, wordt niet helemaal duidelijk. De functionaliteit van de mobiele website is te ontdekken door een bundel met screenshots te downloaden. Dan vind je ook de URL van die mobiele site: m.tempo-team.nl. Je kunt er vacatures en vestigingen mee opzoeken. Tempo-Team liep overigens wel op een ander punt voor: ze hadden al vroegtijdig een laag in Layar.

Via: persbericht

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

12 reacties

 1. door Monsta

  Nou met deze GUI zal het weinig hout snijden. Oftuwel, doe eens hier kijken.

  Beantwoorden Quote

 2. door Studentje

  Ik weet niet of de iPhone bezitter een directe doelgroep is voor een uitzendbureau

  Beantwoorden Quote

 3. door Kevin

  Origineel geplaatst door Ik weet niet of de iPhone bezitter een directe doelgroep is voor een uitzendbureau

  zit wat in

  Beantwoorden Quote

 4. @Monsta: Laten we hopen dat het huidige design niet het definitieve wordt. Qua functionaliteit is het misschien al af, maar gebruiksvriendelijkheid mist het nog het een en ander.

  Dat is er een van Tempo-team gaat hier niet echt op hoop ik. Dan zou ik geen vacature als iPhone-developer plaatsen bij Tempo Team ;-). Zo werkt het!

  Beantwoorden Quote

 5. Origineel geplaatst door
  Ik weet niet of de iPhone bezitter een directe doelgroep is voor een uitzendbureau

  Hoezo? Leg eens uit.

  Beantwoorden Quote

 6. door Peter

  @Studentje: ach studenten genoeg die een iphone hebben en ook een baan zoeken

  Beantwoorden Quote

 7. door madmax

  Beetje OT maar goed: ik ben vooral benieuwd naar de reactie van Apple wanneer ontwikkelaars voor meerdere platformen ontwikkelen. Je zult zien dat meeste applicaties veel sneller voor Android beschikbaar zullen zijn omdat deze geen (of minder zwaar) goedkeuringsproces hoeven doorlopen. Nog maar niet te spreken over applicaties die door Apple worden afgekeurd en wel voor Android beschikbaar zullen zijn. Ik denk dat Apple zichzelf gaat tegenwerken met het goedkeuringsproces.

  Beantwoorden Quote

 8. door Giuseppe

  Ben niet op zoek naar een baan maar de mobiele site kan iig op Sales, verkoop en manager niets vinden… Hopelijk werkt de app straks beter î„…

  Beantwoorden Quote

 9. door Monsta

  @madmax over dat suc6 kunnen we denk ik nog lang discussiëren. Met nadruk op lang, want tegen de tijd dan de winst met Android Apps gelijk lopen met die van de iPhone zijn we nog wel een jaartje of 2 verder. Los daarvan kan de ontwikkelaar ook overgaan naar webapps (met offline cache ondersteuning), in dat geval lopen iPhone Safari WebApps zo’n (wild geschatte) 95% gelijk met Android Chrome WebApps.

  Beantwoorden Quote

 10. door xan

  Beetje kaal, maar het werkt prima. Ik zocht op ICT-vacatures in de stad Groningen en vond er direct drie met voldoende info.

  En ik denk dat ze hun doelgroep prima kunnen bereiken via iPhone of Android.

  Beantwoorden Quote

 11. door PeerSientje

  Origineel geplaatst door Giuseppe
  Ben niet op zoek naar een baan maar de mobiele site kan iig op Sales, verkoop en manager niets vinden… Hopelijk werkt de app straks beter î„…

  Wanneer ik manager invul, geen postcode en bij afstand geen voorkeur, kom ik op 105 hits… met de andere zoektermen zelfs nog meer.

  Daarnaast;
  Ik heb de App al even mogen bekijken en vond het een nuttige aanvulling.
  Allereerst werkt de App soepel en lijkt ook ‘licht’ in gebruik: ook zonder wifi of 3G ging alles soepel.
  Het is basic opgebouwd, waarbij de navigatie natuurlijk aanvoelt en soepel verloopt.

  Je kan op huidige locatie zoeken, maar ook via een plaatsnaam.
  Daarbij kan je makkelijk het resultaat groter of kleiner maken door de afstand tot je huidige locatie (of plaatsnaam) groter/kleiner te maken.
  Wanneer je op ‘alles’ zoekt door niets in te vullen bij de zoekvelden, kan je vanuit alle functies ook makkelijk ‘wegfilteren’ door een vakgebied te kiezen.
  Ben je bij een baan beland, kan je o.a. een omschrijving lezen en contact opnemen met de vestiging. Ook kan je favorieten aanmaken.
  Kortom: de App doet wat het moet doen: het vindt banen.
  Het is dat ik niet op zoek ben ;-)

  Beantwoorden Quote

 12. Beste allen,

  Om elk misverstand te voorkomen: ik werk bij Tempo-Team en nog wel als woordvoerder. Natuurlijk kan er nog het een en ander verbeterd worden aan de interfaces. Daar wordt ook hard aan gewerkt.

  De gemiddelde uitzendkracht beschikt inderdaad (nog) niet over een iPhone. Dat beseffen we ons terdege. Dat is echter met alle nieuwe technologiën zo. Eerst een selecte kleine groep early adapters, later gevolgd door de grote groep. Toen ik mijn eerste mp3 spelertje kocht, was ik iets minder dan 600 gulden kwijt. Een apparaatje dat de functionaliteit had van een speler die nu nog geen 10 euro kost. Mijn eerste computer (Olivetti M24) was 10.000 gulden. Kun je haast niet meer voorstellen. Had nog niet eens diskettes, 256 kb intern geheugen en een harde schijf van maar liefst 20 Mb! ;-)

  Wij verwachten dat de smartphones eenzelfde ontwikkeling laten zien. Nu nog niet bereikbaar voor de grote groep, maar binnen afzienbare tijd loopt het merendeel van de mensen met een iPhone, Android of ander slim toestel. De mobiele telefoon is met zekerheid het belangrijkste apparaat dat wij in de toekomst zullen hebben. Wij gaan niet op dat moment wachten, als je innovatief wilt zijn, moet je voor de troepen uitlopen en niet wachten totdat de beweging echt op gang is gekomen.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.