Need for Speed: Hot Pursuit en Mortal Kombat 3 voor iPad tijdelijk goedkoop

11 februari 2013, 14:50 · Bastiaan Vroegop

Need for SpeedElectronic Arts heeft de iPad-spellen Need for Speed Hot Pursuit en Ultimate Mortal Kombat 3 tijdelijk in prijs verlaagd, waardoor je maar 89 eurocent betaalt om één van de games uit de App Store te plukken. Je bespaart hierdoor aardig wat: de games worden normaliter verkocht voor €4,49 per stuk. Ultimate Mortal Kombat 3 is een rechtstreekse port van het beruchte jaren ’90-spel, terwijl Need for Speed speciaal voor de iPad is gemaakt en is gebaseerd op het gelijknamige spelcomputer-spel.

Need for Speed Hot Pursuit staat al sinds 2011 in de App Store en is in de afgelopen jaren aardig vaak afgeprijsd geweest. In december was de game voor het laatst verkrijgbaar voor 89 eurocent, als deel van EA’s grote uitverkoop rond de feestdagen. Hetzelfde geldt voor de tevens sinds 2011 verkrijgbare Ultimate Mortal Kombat.

Mortal Kombat

Hoe lang beide games afgeprijsd zullen zijn, is nog niet duidelijk. Eerdere aanbiedingen van Electronic Arts duurden ongeveer een week. We raden je sowieso aan om goed in de App Store te kijken of een actie nog geldt, voordat je blindelings op de koop-knop drukt.

Downloaden: Ultimate Mortal Kombat 3 (€0,89, normaal €4,49, iPad, iOS 3.2+)
Downloaden: Need for Speed Hot Pursuit (€0,89, normaal €4,49, iPad, iOS 4.2+)

Onderwerpen
door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Alex
  1 year

  Vette retro game, maar de graphics zijn niet meer vdeze tijd, dat mk3.

  Thanx voor de tips!

  Antwoord Quote

 • Guido Hendriks
  1 year

  Wat had je anders verwacht bij Mortal Combat 3, Alex? Dat hoort ook niet in graphics van deze tijd te zijn. Zie

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.