AppEvent: Easy Calendar voor iPhone vandaag gratis

·

easycalendarAppEvent heeft vandaag een interessante app voor mensen die een betere agenda op de iPhone zoeken. Easy Calendar is een overzichtelijke app waarmee je in slechts drie taps een nieuwe afspraak kunt toevoegen. Het wijzigen van een afspraak doe je in slechts twee schermtaps, zoals onderstaande video bewijst. Het is niet nodig om al je afspraken opnieuw in te voeren, want Easy Calendar is volledig geïntegreerd met de standaard agenda op de iPhone. Je kunt aangeven welke agenda’s je wilt verbergen en tonen. Synchroniseren met online diensten kan ook: kies uit MobileMe, Outlook, Google Calendar en andere CalDAV-agenda’s worden ondersteund. De app is bruikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits en Frans.

easy-calendar-iphoneHandig aan deze app is dat je snel door weken kunt bladeren: terwijl je bij de geen standaard weekweergave hebt, kun je bij Easy Calendar de afspraken van de hele week bekijken én met een makkelijke swipe-beweging door de weken bladeren. Het verplaatsen van afspraken gaat ook heel makkelijk. Met kleuren geeft de app aan bij welke agenda bepaalde afspraken horen. Extra agenda’s kun je op de iPhone toevoegen via de normale mail-instellingen.

Downloaden: Easy Calendar (tijdelijk gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

26 reacties

 1. door dries6951

  Les is More. Heerlijk eenvoudige kalender met weekaanduiding.

  Beantwoorden Quote

 2. door Digilike

  De app mag dan uitblinken in het snel toevoegen van nieuwe afspraken, sterk in de weergave van de afspraken (weinig tekst) en van locaties vind ik deze app niet. Voor locaties moet je 2 tot 3 keer klikken om die goed in beeld te krijgen.

  Beantwoorden Quote

 3. door Marcel

  Dit is een perfecte agenda!

  Beantwoorden Quote

 4. door niApps

  Zeker handig … mooie App!

  Beantwoorden Quote

 5. door Vincent

  Briljant, eindelijk een behoorlijk weekoverzicht

  Beantwoorden Quote

 6. door Mar

  Alweer? Is ie niet al een keer gratis geweest?

  Beantwoorden Quote

 7. door Jvk

  @Mar: Ja, bij de vorige appevent. Ik gebruik hem al een tijd met veel plezier.

  Beantwoorden Quote

 8. door ASR

  Ik gebruik deze app ook al geruime tijd werkt perfect, alleen jammer dat je afspraken alleen kan verplaatsen en niet kopieren.

  Beantwoorden Quote

 9. door ingeborg

  Hoe werkt de synchronisatie met gcal? Ik zie geen mogelijkheid om meer agendas toe te voegen.

  Beantwoorden Quote

 10. door Tom

  @ingeborg: Agenda’s toevoegen kan in iOS4 helaas nog niet op de iPhone zelf. Vanaf iOS5 die binnenkort uitkomt gelukkig wel! In iOS4 is de enige optie om je agenda te syncen via iTunes en vervolgens in Outlook of iCal agenda’s aan te maken.

  Google Calendar stel je in door naar de Settings app te gaan en dan voor “Mail, Contacts, Calendars” te kiezen. Als je hier een Google Mail account toevoegt, wordt ook je Google Calendar gesynchroniseerd.

  Beantwoorden Quote

 11. door dmr

  Weer hartelijk dank iphoneclub!

  Beantwoorden Quote

 12. door Steven

  Dat filmpje is niet een eerlijk vergelijk. In de eerste vijf seconden wordt voor nop door de ical lijst gescrold om vervolgens op + te drukken. Dat had ook meteen gekund. Bij Easy Calendar moet je eerst naar de datum. het enige voordeeltje is dat Tijd en titel in een invoerscherm zitten.

  Beantwoorden Quote

 13. door fietstoeter

  Jammer hoor savonds om 21:00 het nieuwsbericht tijdelijk gratis en amper 3 uur later al niet meer…actie gemist… Kan de berichtgeving niet eerder?!?!

  Beantwoorden Quote

 14. door mvm

  ik probeer hem te downloaden maar dit lukt niet , wordt er iets aan veranderd ?

  Beantwoorden Quote

 15. door Lex

  Zou je dit niet wat eerder kunnen posten? Nu heb ik weer naast het net gevist omdat ik al lag te slapen.

  Beantwoorden Quote

 16. door Nicolaas

  Lelijk logo is t toch

  Beantwoorden Quote

 17. door nighteyes

  Geeeez, thanks! 1 nacht gratis….

  Beantwoorden Quote

 18. door bas

  Gebruik hem alleen nog maar. Ideaal! Zeker voor mannen, die nooit lange verhalen in een agenda willen zetten

  Beantwoorden Quote

 19. door Tom

  @Steven: Het scenario wat het filmpje probeert na te doen is het volgende: Je wilt bijv een tandarts afspraak maken voor over twee weken op een specifieke dag. Je moet dan eerst kijken of je wel kunt. In de iPhone calendar moet je dan eerst even door de lijst scrollen naar de juiste dag om te zien of je al afspraken hebt die dag en dan pas voeg je iets toe. In Easy Calendar swipe je twee keer en je ziet direct of je al afspraken hebt die dag.

  Beantwoorden Quote

 20. door Flieps

  Hmmmm vond deze vanochtend in mijn RSS feeds….helaas.

  Beantwoorden Quote

 21. door teetje

  iPhoneclub komt altijd om 7 min over negen (in de ochtend) binnen… deze app was dus alleen gisteren gratis, dus helaas, te laat. Jullie hadden hem beter gisteren kunnen melden; nu viste ik achter het net…

  Beantwoorden Quote

 22. door Mike

  Nice app. Ik heb hem gekocht en ookal is hij niet gratis, toch de moeite waard!!

  Beantwoorden Quote

 23. door ricardo

  Hoezo gratis? In itunes kost hij 1,59

  Beantwoorden Quote

 24. door jaap

  Jammer, kijk frequent op iphoneclub voor apps maar was hier te laat voor. Jammer, had deze app graag willen hebben.

  Beantwoorden Quote

 25. Voor alle lezers die helaas blijkbaar hebben misgegrepen: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes (plus dat AppEvent ook een eigen app met push-notificaties heeft als je echt geen aanbiedingen wilt missen)

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.