Hipstamatic voor iPhone krijgt nieuwe HipstaPak en betere flitserfunctie

Hipstamatic heeft een update gekregen. De iPhone-fotoapp heeft nu een nieuwe HipstaPak Wicker Park, de optie om de flitser hardware- of softwarematig in te schakelen en diverse bugfixes.

hipstamaticDe foto-applicatie Hipstamatic heeft vanavond een update gekregen. Nieuw is de MultiSlide Flash-charger, waarmee je kunt schakelen tussen een hardware- of softwarematige HipstaFlash flitser. Dit werkt overigens alleen op de iPhone 4. In update 225 van Hipstamatic vind je ook een nieuwe limited edition Wicker Park HipstaPak, met een nieuwe lens (Lucas AB2), een nieuwe flitser (Jolly Rainbo 2X) en een nieuwe camerabehuizing (Damen).

Bugfixes en kleine optimalisaties maken deze update compleet. Hipstamatic is een camera-app voor de iPhone waarmee je spectaculaire effecten teweeg kunt brengen. Een op het eerste gezicht saai tafereel wordt met de filters en flitsers van Hipstamatic opeens een sfeervol kunstwerkje.

hipstamartBij Hipstamatic krijg je een aantal lenzen standaard meegeleverd. De rest kun je via losse in-app pakketten kopen. Het mooie van deze app is dat je de onvoorspelbaarheid van een plastic speelgoedcamera terug krijgt. Je weet nooit hoe een foto uitpakt en door steeds lenzen, filmsoorten en flitsers te wisselen krijg je steeds een compleet ander effect. Gemaakte foto’s kun je delen via Facebook, Twitter, Flickr en Tumblr.

Downloaden: Hipstamatic (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 22:04
Categorie Fotografie en video
Onderwerp hipstamatic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.