AppEvent: 100% Parijs vandaag gratis

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

100 procent parijsEen tripje naar Parijs, daar zijn veel mensen wel voor in de stemming. 100% stedengids is een serie reisgidsen die je langs de leukste plekken in de stad leiden. Je kunt ze nu zelf gratis proberen, want de stedengids voor Parijs is vandaag gratis te downloaden in het kader van AppEvent, het evenement waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaars gratis apps weggeven. 100% Parijs is volledig offline te gebruiken.

100 pct parijsJe hebt dus altijd een plattegrond bij de hand en kunt met de iPhone in de hand navigeren door de stad, zonder dat er roamingkosten aan te pas komen. Er zijn wandelroutes waarmee je de stad als een echte local kunt ontdekken. Via de offline navigatie ontdek je hotspots in de stad, zoals leuke winkeladressen, restaurants en bezienswaardigheden. Bij elk adresje vind je een beschrijving, foto en nuttige details zoals website of locatie op de kaart. Daarnaast zit er een sprekende tolk in de app, zodat je kunt flirten of om hulp vragen.

Er zijn ook gidsen van Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Rome en Berlijn. Ze kosten €6,99.

Downloaden: 100% Parijs (vandaag gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.