Aanrader: EDGE iPad-game vandaag gratis (update)

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

edge ipadEDGE is een hoog gewaardeerde iPhone- en iPad-game, die alleen vandaag gratis te downloaden is. De makers hebben gekozen voor een unieke stijl, waarbij je een blokje moet rondduwen in een geometrisch speelveld. De game bevat 48 levels en nog eens 16 bonuslevels, waarbij je steeds weer op zoek moet naar andere oplossingen. Het is simpel en verslavend.

Heb je de 48 levels opgelost, dan is er een turbo-modus die ervoor zorgt dat de game nog langer interessant blijft. EDGE is gemaakt door Mobigames en heeft in de Nederlandse App Store een score van 4,5 sterren verzameld. Op het eerste gezicht lijkt het misschien eenvoudig om het blokje door het speelveld te rollen, maar de werkelijkheid is anders. Linksboven zie je een miniatuur-plattegrond van het speelveld. Bedienen doe je door twee vingers op het scherm te plaatsen en ze met de klok mee of tegen de klok in te roteren op het scherm. Ben je klaar met spelen, dan is er de game EDGE Extended, met nog eens 48 levels.

Update: de game is niet meer gratis.

Downloaden: EDGE (universeel, alleen vandaag gratis, normaal €2,39)
Ook genoemd: EDGE Extended (€2,39)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.