Flitsers.mobi 100.000 keer gedownload, tijdelijk in prijs verlaagd

De iPhone-app Flitsers.mobi is inmiddels 100.000 keer gedownload. Flitsers.mobi geeft je een waarschuwing wanneer je een flitser of controlepost nadert, zodat je langzamer kunt gaan rijden. De app is tijdelijk goedkoper verkrijgbaar/
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

flitsers mobi schermDe Nederlandse iPhone-app Flitsers.mobi is 100.000 keer gedownload. Dit liet de ontwikkelaar weten aan iPhoneclub. Flitsers.mobi geeft je een waarschuwing wanneer je een flitspaal of controle nadert, zodat je je gaspedaal wat meer in bedwang kunt houden. De mijlpaal is opmerkelijk: in augustus stelde Flitsers.mobi namelijk nog dat de website achter de dienst 200.000 gebruikers telde, slechts het dubbele van het aantal app-downloads. Daarnaast is er enkel een betaalde versie van de app verkrijgbaar.


De app is 100.000 keer verkocht maar omdat je een app op meerdere apparaten kunt installeren ligt het aantal gebruikers wellicht nog iets hoger. De app staat namelijk geïnstalleerd op 146.000 unieke apparaten. Het verkoopaantal is hoog genoeg om Flitsers.mobi bovenin de lijst met meest verkochte navigatie-apps in de App Store te zetten.

Flitsers App StoreFlitsers.mobi laat gebruikers melding maken van snelheidscontroles, zodat andere automobilisten hierdoor niet verrast hoeven te worden. De app traceert je locatie met behulp van gps en waarschuwt je met een geluid zodra je één van deze flitspunten nadert.

Ter viering van de mijlpaal is Flitsers.mobi tijdelijk in prijs verlaagd: de app is nu te koop voor 79 eurocent, in plaats van de gebruikelijke €2,39. Dit is de eerste keer dat de app in prijs daalt, sinds hij in augustus 2011 in de App Store verscheen.

Downloaden: Flitsers.mobi (€0,79, normaal €2,39)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.