Ajax-fansite Ajax1.nl lanceert eigen iPhone-app

Het laatste nieuws omtrent de clubleiding, spelers en transfers van de Amsterdamse voetbalclub Ajax is nu handig ondergebracht in de eigen iPhone-app van fansite Ajax1.nl.

Ajax1.nl iPhone iPod touchAls je aanhanger bent van de grote rood-witte voetbalclub uit Amsterdam, kan het best zijn dat je nog niet genoeg hebt aan de berichten van bekende nieuwssites als Voetbal International. Ajax’ grote fansite Ajax1.nl heeft een eigen applicatie uitgebracht voor de iPhone en iPod touch, waar je snel het laatste nieuws omtrent de club mee kan volgen. Alle geruchten en spelersontwikkelingen worden onder de loep genomen. Zo lees je rond deze tijd veel over de versterkingen die de club voor volgend jaar wil halen.


Ajax1.nl nieuwsoverzichtAjax1.nl is een simpele app, met de nieuwssectie als absolute hoofdmoot. Op een rode achtergrond snel je in witte letters de laatste koppen over de club. Links van elke titel staat een kleine foto en onder een kop zie je van wanneer het bericht dateert en hoeveel reacties erop zijn. Die reacties worden niet automatisch getoond onder een artikel, maar kan je apart open drukken. Het is helaas niet mogelijk om zelf een reactie achter te laten vanuit de app. Ook een inlogmogelijkheid voor leden van de website ontbreekt.

Wel kan je berichten delen via Twitter en Facebook en bewaren om later nog eens te lezen. Je vindt ze dan terug in het tabblad Mijn artikelen. Ook kan je de Twitterfeed van verschillende Ajax-bronnen (op een nogal pietepeuterig scherm) bijhouden en lees je de stand in de Eredivisie en de wedstrijden die op het programma staan.

Downloaden: Ajax1.nl (gratis)

In verband met vervelende ervaringen in het verleden zijn de reacties bij dit artikel gesloten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.