Twinelite

Review: More ThreeD Twinelite case voor de iPhone 3G en 3GS

Review van de ThreeD Twinelite case voor de iPhone 3G en 3GS, gemaakt door More. Deze case is gemaakt van gevlochten synthetisch leer en verkrijgbaar in diverse kleuren.

TwineliteSinds een aantal maanden verkoopt de website iTrendy de More-accessoirelijn. More is een merk dat verschillende iPhone-hoesjes op de markt brengt. In de Leather-serie van deze lijn is er nu een nieuwe case, gemaakt van synthetisch leer dat op een hardcover is aangebracht. De serie heet ThreeD Twinelite en is geschikt voor zowel de iPhone 3G als de 3GS.

Verpakking en uitsparingen

De hoes wordt geleverd in een doorzichtige harde plastic verpakking waarbij de hoes in het midden zit. De achterkant van de hoes is zoals gezegd van synthetisch leer (in dit geval in het wit) en heeft een opening voor de camera van je iPhone. Bovenop zijn uitsparingen gemaakt voor de hoofdtelefoon-ingang en de sluimerknop. Onderop is dit ook het geval voor de daar aanwezige onderdelen. Aan de linkerkant zit ruimte voor de mute-switch en de volumeknoppen. Doordat de hoes redelijk dik is, kan het soms lastig zijn om de silence-switch vanuit de aan-stand weer terug te schuiven naar boven, zeker als je geen lange nagels hebt.

Gebruik

Om de hoes om de iPhone te krijgen klik je je iPhone als het ware erin. Dit gaat vrij makkelijk en de hoes zit daarna nauwsluitend om de iPhone heen. De hoes voelt erg stevig aan en ligt goed in de hand. Het witte kunstleer lijkt in eerste instantie gevoelig voor vlekken, maar dit blijkt in de praktijk erg mee te vallen. Bovendien is het makkelijk schoon te krijgen met een vochtig doekje als de case onverhoopt toch bevlekt raakt. De hoes beschermt je iPhone alleen aan de achterkant en aan de zijkanten volledig. Boven- en onderop bestaat nog de kans op krassen wanneer je hem zou laten vallen. Het kunstleer is op een gevlochten manier aangebracht op het hard plastic. Het geeft de iPhone een chique uitstraling, zeker wanneer het in combinatie zou zijn met een witte iPhone.

Conclusie

De Twinelite-hoes is er een voor mensen die van stevigheid houden. Hij is zeker niet flinterdun en maakt je iPhone daardoor toch aardig wat dikker. Het zal voor sommigen echter wel als prettig worden ervaren om een wat massievere iPhone in de hand te hebben. Het bedienen van de mute-switch gaat soms wat lastig doordat deze tegen de hoes aanzit in de aan-stand. De hoes heeft een chique uitstraling door het gevlochten kunstleer en is makkelijk schoon te krijgen mochten er vlekjes op komen. De ThreeD Twinelite-hoes is verkijgbaar in de kleuren wit, zwart, zilver, goud, rood en donkerblauw.

Info: More ThreeD Twinelite case

Met dank aan iTrendy voor het reviewexemplaar

Lees de 2 reacties voor dit artikel of laat zelf een reactie achter »