The Smart Ones

The Smart Ones #2: De dag dat Facebook op zwart ging

Podcast van BNR, Androidworld en iCulture
In aflevering 2 bespreken we de grote storing van Facebook. Door een configuratiefout waren Facebook, Instagram en WhatsApp urenlang offline. ZIjn we te afhankelijk geworden van Facebook?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De tweede aflevering van The Smart Ones staat online. In de podcast van BNR, iCulture en Androidworld praten we elke week over ontwikkelingen in tech, met vaste rubrieken zoals het nieuws van de week, de review en een thema, waar we wat dieper op in gaan.

#2 De dag dat Facebook op zwart ging

Een verandering aan de configuratie van de routers bij Facebook zorgde ervoor dat Facebook, Instagram én Whatsapp urenlang down waren. En daar hadden 3,5 miljard gebruikers last van. Signal en Telegram kregen miljoenen nieuwe gebruikers, Twitter raakte overbelast en één ding werd maar weer eens duidelijk: we zijn veel te afhankelijk geworden van Facebook. Gaan we daar iets aan doen? Is het niet logischer dat er een universele standaard komt zodat we altijd kunnen communiceren onafhankelijk van het bedrijf of de app?


The Smart Ones is de podcast van BNR, Androidworld en iCulture. Elke week nieuws, reviews en antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van smartphones, wearables en alle aanverwante techzaken. Met Connor Clerx (@connorclerx, BNR), Gonny van der Zwaag (@gonny, iCulture) en Dimitry Vleugel (@dim, Androidworld).

Hier kun je The Smart Ones beluisteren

Deze podcast is te beluisteren in je favoriete podcastspeler, zoek op ‘The Smart Ones’.

The Smart Ones

The Smart Ones is een initiatief van BNR, iCulture en Androidworld.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.