Reacties voor: YouTube vernieuwd met iOS 7-toetsenbord en betere zoekfunctie

YouTube voor iOS is vernieuwd met diverse iOS 7 verbeteringen, waaronder een iOS 7-toetsenbord, verbeterde zoekfunctie en instellingen voor ondertiteling.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. De beste app om youtube te bekijken is ironisch genoeg nog altijd de native app op de allereerste iPads. Heel overzichtelijk en GEEN RECLAME.

  2. Mooi dat iOS 7 zwarte toetsenbord. Maar ik hoop toch echt dat het zwarte toetsenbord echt later in iOS 7 terug komt!

    Anders doen m’n ogen af en toe zo pijn ‘s morgens.

  3. Het valt mij op dat de statusbalk verdwijnt als je een video opent.
    Dat was eerst nog niet.

  4. Nog steeds niet op de achtergrond afspelen? Nou k blijf foxtube gebruiken..

  5. Sinds multitasking weg is gebruik ik een ander, helaas. Nu wel mogelijk?

  6. @Jorn, @Hans: Dit was een bug in de eerste versie ofzo, dat was heel snel daarna alweer verholpen (meer dan een jaar geleden)! De officiële YouTube app is wat mij betreft perfect nu. Ook met AirPlay werkt t super. Gebruik het regelmatig.

  7. Mxtube is niet zo bekend in Nederland maar is echt beter dan orgine Youtube app!

  8. @Tom van Zummeren: Snap niet waarom ze het weg hebben gehaald, ik wil gewoon muziek luisteren en tegelijk kunnen multitasken, blijkbaar willen hun dat niet en raken ze veel gebruikers kwijt (inclusief ik), mogen ze van mij wel weer terug doen.

  9. Worden bij deze versie eindelijk de al bekeken video’s verborgen bij de suggesties? Ik heb alle video’s bij de suggesties al bekeken maar ze blijven maar staan.

  10. @Jorn: Waarvoor hebben ze anders de muziek app gemaakt, youtube is voor filmpjes niet om je muziek daar van af te streamen.
    Gebruik dan voor het gemak spotify beste muziek app

  11. @Jorn: ik luister muziek met spotify en music box…. Youtube gebruik ik altijd nog voor filmpjes

  12. Origineel geplaatst door reynaert.devos
    De beste app om youtube te bekijken is ironisch genoeg nog altijd de native app op de allereerste iPads. Heel overzichtelijk en GEEN RECLAME.

    Hun inkomsten moeten wel van ergens komen. Of werk jij ook gratis?

  13. Wat mij betreft mogen ze wel een back toets erin maken… dus als je een video aantapt dat je daarna terug kunt naar het vorige scherm. En dan bedoel ik niet het scherm met zoek mogelijkheden maar het scherm van video naar video suggesties.

  14. @Jorn: Sorry, jullie hebben gelijk. Je kunt niet de app naar de achtergrond gooien en nog steeds doorspelen. Was me nog nooit opgevallen (heb het dus nooit nodig gehad). In dat geval ben ik het eens met @benno. YouTube is niet bedoeld voor muziek.

    Wat ik dacht wat je bedoelde is dat als het scherm uitgaat, de video stopt. Maar dat is dus niet het geval. Het is erg belangrijk dat de video dan doorspeelt ivm AirPlay.

    Er staat me ook iets van bij dat YouTube afspelen in de achtergrond expliciet heeft verboden. Volgens mij elke app die in de achtergrond doorspeelt is in overtreding.

  15. @Eddy: Volledig akkoord!

  16. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    @Jorn: Sorry, jullie hebben gelijk. Je kunt niet de app naar de achtergrond gooien en nog steeds doorspelen. Was me nog nooit opgevallen (heb het dus nooit nodig gehad). In dat geval ben ik het eens met @benno. YouTube is niet bedoeld voor muziek.Wat ik dacht wat je bedoelde is dat als het scherm uitgaat, de video stopt. Maar dat is dus niet het geval. Het is erg belangrijk dat de video dan doorspeelt ivm AirPlay.Er staat me ook iets van bij dat YouTube afspelen in de achtergrond expliciet heeft verboden. Volgens mij elke app die in de achtergrond doorspeelt is in overtreding.

    Helemaal mee akkoord. het heeft geen nut een video op de achtergrond te laten spelen want dan zie je hem niet, en met airplay blijft dit wél zo, zodat als je iets start je de iphone/pod/pad kan uitschakelen om batterij te sparen, terwijl het doorspeelt op tv

  17. Origineel geplaatst door reynaert.devos
    De beste app om youtube te bekijken is ironisch genoeg nog altijd de native app op de allereerste iPads. Heel overzichtelijk en GEEN RECLAME.

    Als je iets GRATIS krijgt, hoort er reclame bij, anders moet een ander betalen voor iets waar alleen JIJ van geniet. Dit is geheel logisch. Anders moeten ze het betalend maken en dan gaat iederéén jammeren!

  18. ViaTube maakt het mogelijk om, naast op de achtergrond doorspelen, ook video’s af te spelen die in verband met auteursrechten door Youtube zelf geweigerd worden om op een mobiel device af te spelen. Tevens geen reclames. Ik vind dit de beste YT app tot nu toe!

  19. Ja maar tot 30 seconden wachten voor een kort filmpje is toch net iets te veel , En Youtube is van Google en die verdienen wel genoeg hoor@kd:

  20. Origineel geplaatst door Fadi Nabi
    Ja maar tot 30 seconden wachten voor een kort filmpje is toch net iets te veel , En Youtube is van Google en die verdienen wel genoeg hoor@kd:

    Ik weet de precieze getallen niet maar een reclame duurt meestal maar ongeveer 15 seconden. Als ie langer is dan dat krijg je na 5 seconden een knopje in beeld: “Skip ad”. Dus zo erg is het allemaal niet.

    Het enige irritante wat ik zelf vaak heb is dat de reclame soms steeds opnieuw begint als ik via AirPlay afspeel. Vaak halverwege de reclame begint ie opnieuw. Soms heb ik geluk en skipt ie halverwege spontaan door naar de video. Alleen via AirPlay gebeurt dit. Heeft iemand anders dit ook?

  21. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Ik weet de precieze getallen niet maar een reclame duurt meestal maar ongeveer 15 seconden. Als ie langer is dan dat krijg je na 5 seconden een knopje in beeld: “Skip ad”. Dus zo erg is het allemaal niet.
    Het enige irritante wat ik zelf vaak heb is dat de reclame soms steeds opnieuw begint als ik via AirPlay afspeel. Vaak halverwege de reclame begint ie opnieuw. Soms heb ik geluk en skipt ie halverwege spontaan door naar de video. Alleen via AirPlay gebeurt dit. Heeft iemand anders dit ook?

    Ja 15 seconden x elk filmpje kom ik bij 10 filmpjes op 150 seconden. 1 minuut en 30 seconden 😉
    Echt je wordt er nu doodgegooid met reclame. Soms kan ik mee leven, maar nu wordt het te erg en zit ik zo veel mogelijk op alternatieve sites, of Apps die het blokken.

  22. Nothing beats FoxTube . . . .

  23. Grappig dat het doorzichtige menu aan de linkerkant wel op mijn iPhone 4 werkt. Zo ziet bijvoorbeeld het notificatiecentrum op de 4S en hoger er ook uit. De 4 kan het dus wel.

  24. Origineel geplaatst door pfranze
    Grappig dat het doorzichtige menu aan de linkerkant wel op mijn iPhone 4 werkt. Zo ziet bijvoorbeeld het notificatiecentrum op de 4S en hoger er ook uit. De 4 kan het dus wel.

    De iPhone 4 kan alles ook wel, maar er zijn gewoon wat effecten uitgeschakeld om performance redenen. Als ze bijv dat parallax effect niet hadden uitgeschakeld, was de iPhone 4 nóg trager geweest met iOS 7. Het betekent niet dat de iPhone 4 er niet fysiek toe in staat is, maar dat het bewust is uitgeschakeld zodat de iPhone nog te gebruiken is.

    Bijvoorbeeld in het verleden had de iPhone 3G geen multitasking gekregen na de iOS 4.0 update, en de 3GS wel. Het toestel had vermoedelijk te weinig geheugen daarvoor, of hij was te traag om het lekker te laten werken. Je hebt weinig aan multitasking als elke app die je net open had al meteen wordt afgesloten als je naar 2 andere apps switcht vanwege geheugen tekort bijvoorbeeld.

  25. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    De iPhone 4 kan alles ook wel, maar er zijn gewoon wat effecten uitgeschakeld om performance redenen. Als ze bijv dat parallax effect niet hadden uitgeschakeld, was de iPhone 4 nóg trager geweest met iOS 7. Het betekent niet dat de iPhone 4 er niet fysiek toe in staat is, maar dat het bewust is uitgeschakeld zodat de iPhone nog te gebruiken is.Bijvoorbeeld in het verleden had de iPhone 3G geen multitasking gekregen na de iOS 4.0 update, en de 3GS wel. Het toestel had vermoedelijk te weinig geheugen daarvoor, of hij was te traag om het lekker te laten werken. Je hebt weinig aan multitasking als elke app die je net open had al meteen wordt afgesloten als je naar 2 andere apps switcht vanwege geheugen tekort bijvoorbeeld.

    Snap ik, maar ik vraag me toch af hoeveel trager het zou worden als ze sommige elementen meer transparant zouden maken.

    Overigens vind ik de mate van transparency op een iPhone 4 helemaal niet erg. In tegendeel, ik vind het op sommige plaatsen alleen maar storend op bijv. de 5c van mijn vrouw.

  26. wij hebben op onze iPad 4 de youtube app bijgewerkt naar de nieuwste versie. altans dat zegt de app store. als je op het homescreen kijkt waar de app staat staat er onder de app alleen maar wachten… ik kan op de app drukken maar dan gebeurt er niets. ik heb hem al via itunes proberen te verwijderen maar dat is niet gelukt. misschien weet een van jullie een oplossing?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.