Reacties voor: YouTube Red onthuld: geen reclames en offline opslaan voor $12,99 per maand

YouTube heeft YouTube Red onthuld, een abonnementsdienst voor $12,99 per maand. Als lid kijk je naar exclusieve content, geen advertenties en sla je video's offline op.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Dan moeten ze toch wel bijzondere content bieden, want offline opslaan of op de achtergrond afspelen kan ik nu ook. En nee ik zeg niet hoe de app heet anders is hij morgen alweer verdwenen uit de appstore.

  2. Ik ben bang dat dit het begin van het einde van een heleboel media apps gaat worden.
    Op dit moment is menig nieuws-item al niet meer te verteren doordat je eerst 30sec tot soms wel 2min door oervervelende reclame moet worstelen, om er vervolgens achter te komen dat het z.g.n. nieuws niets voorstelde.
    De niet betaalde YouTube zal dan ook extreem veel reclame gaan bevatten.
    Ik haak dan ook af.

  3. Kan aan mij liggen maar ik vind 10 euro per maand voor YouTube erg veel geld….
    Voor de pc zijn er erg veel programma’s/websites waarmee je de video’s kunt opslaan en/of de muziek eraf kunt rippen. Als ze nu voor iedere clip reclame gaan uitzenden wordt het weer wel irritant.

  4. Offline apps zijn er zat van..

    Belachelijke prijs, zal niet storm lopen vermoed ik..

  5. Goh, ik kan allang YouTube-video’s opslaan, gewoon via 4K VideoDownloader…. Geen red abo voor mij dus 🙂

  6. Die hogere prijs op iOS is natuurlijk logisch. Apple pakt 30% van in-app purchases en Google heeft geen zin een deel van hun marge aan een concurrent te doneren. Dus prijsverhoging. Overigens vind ik €155,88 per jaar tamelijk prijzig voor procrastrineren met zonder advertenties.
    (Red.) Nu meer verduidelijkt in artikel.

  7. Dus eigenlijk naar de early days waar je dit gewoon al kon.

  8. Abo op photoshop, abo op office, abo op netflix, abo op apple music, abo op dropbox en abo op wat meer opslagruimte op de cloud…. abo op evernote en abo op spotify, abo op whatsapp, skype, en wunderlist….jaja er kan nog eentje bij voor youtube….

  9. Alleen al dat prijsverschil is dus gewoon schandalig.
    Tip voor iDevice hebbers: download de Android SDK. Hierin zit een virtuele Android device waarop je dit dan kunt kopen en vervolgens gewoon met dat account inloggen op de iDevice. Problem Solved…

  10. Laat ze eerst maar eens een goede iOS app maken..

  11. Origineel geplaatst door Matthijs: Dan moeten ze toch wel bijzondere content bieden, want offline opslaan of op de achtergrond afspelen kan ik nu ook. En nee ik zeg niet hoe de app heet anders is hij morgen alweer verdwenen uit de appstore.

    Kijk je verder weleens in de Appstore? Er zijn zat apps die dit doen!

  12. Origineel geplaatst door Sander: Offline apps zijn er zat van..

    Belachelijke prijs, zal niet storm lopen vermoed ik..

    Daar zullen ze nu ook harder op gaan jagen, met cease and desist letters.

  13. Hier komen ze veel te laat mee. Dit wordt helemaal niets, verwacht ik

  14. Origineel geplaatst door dendezen
    Abo op photoshop, abo op office, abo op netflix, abo op apple music, abo op dropbox en abo op wat meer opslagruimte op de cloud…. abo op evernote en abo op spotify, abo op whatsapp, skype, en wunderlist….jaja er kan nog eentje bij voor youtube….

    Ja je moet wel heel veel zin hebben in vaste lasten! Ik voel me zo vrij zonder dit soort vaste lasten, ik begin er echt niet. Ik koop in de winter een Netflix kaartje bij de Albert Heijn, kijk alle series, en klaar.

  15. Origineel geplaatst door Chris Simon
    Alleen al dat prijsverschil is dus gewoon schandalig.
    Tip voor iDevice hebbers: download de Android SDK. Hierin zit een virtuele Android device waarop je dit dan kunt kopen en vervolgens gewoon met dat account inloggen op de iDevice. Problem Solved…

    Of je sluit het abbo gewoon af via de browser. Ik zie namelijk nergens dat Youtube Red alleen voor mobiele devices is bedoeld.

  16. Kan ik ook met m’n jailbreak
    Gratis

  17. Waarom niet? Ik ken zat mensen die daar veel tijd doorbrengen en de kwaliteit van video’s is tegenwoordig echt hoog. Koppel daaraan het streamen van muziek en het velerlei films (vaak illegaal) en je krijgt best een mooi pakket in verhouding tot Spotify, Apple Music en Netflix.

    Je hoeft het ook niet te gebruiken natuurlijk, maar mensen moeten ook eens beseffen dat Google ook nu al mét te reclames maar net geen verlies draait na jarenlang alleen geld te verliezen. Dat soort streamen kost nu eenmaal klauwen met geld.

  18. Goed zot daar dan ook nog eens voor betalen. We betalen al genoeg en veel voor van alles en nog wat, ik zit op mijne limiet.
    Nog eens 8-10€ per maand is teveel.
    Ben al content ik mijne netflix ik met ene kan delen voor de prijs te drukken.
    En wel grappig e: zij duwen overal reclame door onze strot en dan zeggen ze doodleuk maar als ge dat nimmer wil betaal er dan iedere maand voor dn anderen zeggen dat ook, zo word dat onbetaalbaar als je dit voor alles moet gaan doen.
    Youtube bied voor dat geld ook niks van toegevoegde waarde aan vind ik.

    Ze hebben ook al mijn videos verwijdert: ik zit thuis mee de iPhone vd tv bv een goal te filmen en post die dan op youtube en hopla, geblokkeerd of verwijdert. Belachelijk dat is.

  19. Waarom zal ik video’s van YouTube willen opslaan, dit zijn muziek video’s die je soms kijkt en walktrough van bijvoorbeeld games als je effe vast zit ofzo.

    Nee geen abbo voor mij

  20. Als je al die streaming services wilt hebben word het een dure grap. Netflix, spotify of Apple music, hbo enz.

  21. Wat een zure reacties hier! Onterecht, want YouTube red is eigenlijk spotify (maar dan uitgebreider en gratis play music) en dan krijg je er ook nog eens gratis geen reclames meer voor bij YouTube. Ik zeg gelijk mijn spotify abo op en ga naar YouTube red, meer waar voor je geld!

  22. Heb best lang gezocht naar een app die youtube offline kan afspelen (zonder eerst via de PC > iTunes), maar kan niets meer vinden. Dus als kvdvelde1 of Matthijs een tipje van de sluier kunnen halen scheelt mij dat weer 10 euro/maand. RIP Foxtube trouwens, dat werkte super eerst.

  23. Genoeg plugins voor Firefox om YT-video’s te downloaden. Afspelen met VLC.

  24. firefox is nog niet beschikbaar voor ios…

  25. Je moet toch wel geld teveel hebben om overal maar abonnementjes van 10-15 euro per maand voor te nemen. Ik denk niet dat veel mensen dit zullen doen. Inderdaad zijn de reclames op YouTube verschrikkelijk irritant, maar zoveel betalen om het weg te krijgen… Als het al 13 dollar kost in Amerika, wordt het minstens 15 euro hier. Dat ga je niet doen toch? En wie video’s niet kijkt maar luistert voor de muziek…. Onderweg is YouTube gewoon niet handig. Het vreet data.

  26. Niet zo handig dat ze net voor zo’n stap de app van een heel impopulaire (UI) update hebben voorzien. De recensies in de app store zijn niet mals, een ware lawine aan 1-ster beoordelingen is losgebarsten. Imho terecht, zelden zo’n verslechtering in gebruiksgemak en vormgeving gezien.

    Twee van zulke geintjes zo kort na elkaar konden voor veel mensen weleens de spreekwoordelijke druppel zijn…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.