Reacties voor: Vernieuwde YouTube-app geeft je betere aanbevelingen

YouTube gaat betere aanbevelingen doen in de mobiele app, door gebruik te maken van neurale netwerken. Ook komen er 6 seconden durende advertenties die je niet kunt skippen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ze kunnen het noch zo schattig benoemen, maar het blijven irritante ads, en die je nu niet meer kan skippen.

    En ik als consumer van die “creative community ideeën ” ga gewoon via de browser kijken zonder reclames 🙂

  2. Ben héél benieuwd of de aanbevelingen echt zoveel beter werken. Is nu nl echt een bron van irritatie, de volslagen missers die de meerderheid van de suggesties lijken uit te maken.

  3. Ik heb zelf een iPad 4 maar kan niet op full-Hd 60fps afspelen op YouTube, kan dat in deze app wel of wat moet ik doen als het wel kan of kan dat helemaal niet?

  4. Nog meer reclame joepi gebruikte toch al niet op de telefoon, maar irritant voor gene die wel doen.

  5. Leuk. Nu nog de “prank” kanalen uit het trending overzicht en ik ben blij. Hoe irritant is het om telkens als je de app opent eerst de niet-grappige, in scene gezette “pranks” als eerste voorbij te zien komen.

  6. Verschrikkelijk dat nieuwe homescreen…die miniaturen waren overzichtelijker, de verdeling tussen categorien was prima…ik was alleen meer geintresseerd in ‘recent geupload’ en nu is het gewoon een rij filmpjes waarvan zij denken dat ik het wat vind…wanneer houden bedrijven eens op te denken dat ze weten wat ik wil zien, ze zitten er 95% van de tijd naast.

  7. @Daniël Oro: verschrikkelijk inderdaad.
    Ik kan niets meer vinden. Daarnaast is het material design zonde van het scherm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.