Reacties voor: Yosemite 10.10.5 beta 1 beschikbaar voor testers

Apple heeft de eerste beta uitgebracht van Yosemite 10.10.5. In deze beta worden de nodige problemen aan de kaak gevoeld.
Lees het complete artikel → Yosemite 10.10.5 beta 1 beschikbaar voor testers
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Verschijnt bij mij nog niet in de Mac App Store. Ook niet na (her)installatie van de nieuwste Yosemite Seed Utility uit het Mac Dev Center.

  2. Wel, genoeg te doen lijkt me. Zelf ben ik pas onlangs overgestapt op Yosemite (en eigenlijk alleen maar omdat apple bepaalde nieuwe software niet meer voor Maverics uitbrengt), maar dat is niet echt een feest. “WindowsServer” is veel meer bezig (ook met uitgeschakelde optische flauwekul), Z-order van vensters is soms beschadigd zodat de nieuwe vensters er alleen nog onderdoor schuiven, echt heel handig …, Menu balk flickert (niet vaak, wel irritant). Ben zeer benieuwd of het allemaal weer een beetje op orde krijgen.

  3. Een bèta voor een bug fix heeft als voordeel dat als er nog een bug in de bug fix zit dat er een bug fix voor de bug fix kan komen

  4. @timosha: Bij mij gebeurt er ook (nog) niks…

  5. Origineel geplaatst door Hans Luyendijk
    @timosha: Bij mij gebeurt er ook (nog) niks…

    Hier ook nog steeds niet. Heb een update gedaan van de Catalog (sudo softwareupdate –set-catalog). OS X 10.10.5 Beta 1 staat zelfs niet in de nieuwe Catalog.

    Ik vraag mij af hoe de iCulture redactie het voor mekaar gekregen heeft om OS X 10.10.5 Beta 1 te downloaden en te installeren.

  6. Is ook hier niet zichtbaar, laat staan te downloaden

  7. Inmiddels is 14F6a te downloaden

  8. @René: Inderdaad. Volgens een discussie op de Apple Development Forums is Build 14F6a ook eerst deze nacht beschikbaar gekomen (en niet eergisteren).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.