Qlever-zebra-icon

Met Qlever zet je ‘alle Nederlandse klantenkaarten’ op je iPhone

Qlever maakt je klantenkaarten digitaal en claimt alle (meer dan 400) Nederlandse kaarten te ondersteunen. Ga jij de app gebruiken om je portemonnee weer in je broekzak te laten passen?
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Qlever-zebra-icon

Een dikke portemonnee hebben kan twee dingen betekenen: je stikt van het geld, of je hebt jezelf voor teveel klantenpassen aangemeld die je dagelijks met je meesleept. Mocht je last hebben van dat laatste, dan moet je Qlever eens bekijken: een app die al je fysieke pasjes digitaal opslaat op je iPhone.

We hebben al heel wat apps voorbij zien komen die dit probleem voor je op willen lossen, zoals Cardless en Apple’s Wallet (voorheen Passbook). Qlever onderscheidt zich door naar eigen zeggen ‘Alle, meer dan 400, Nederlandse klantenkaarten te ondersteunen’ en je op de hoogte te houden van kortingen die afgestemd zijn op jouw interesses.

Lees ook: Wanneer haalt de iPhone de klantenkaarten uit je portemonnee?

Qlever-app Qlever-winkels

Je unieke Qlever ID

Nadat je (vanuit de app) aangemeld bent voor Qlever, krijg je een eigen Qlever ID dat je kunt laten scannen bij de kassa of een toegangspoortje. Voordat dit zover is dien je eerst je klantenkaarten in te scannen. Dit doe je door de winkel op te sporen in de app, en daarna met de camera van je iPhone de barcode op het pasje in te scannen.

Als je voortaan niet je pasje maar het scherm van je iPhone laat scannen, ontvang je in de app de punten of kortingen die je normaal gesproken ook krijgt. Er verschijnt automatisch een bonnetje van je aankopen in Qlever.

Op zoek naar een alternatief? Bekijk dan onze applijst met de beste apps om klantenkaarten te digitaliseren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 juli 2015, 11:16
Categorie Apps
Onderwerpen pasjes, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.