Reacties voor: Dit zijn onze WWDC 2017 verwachtingen voor vanavond

De WWDC staat weer bijna voor de deur. Maar wat kunnen we dit jaar verwachten van de Worldwide Developer Conference? We kijken naar de geruchten en zetten onze verwachtingen op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Ik zou graag Nederlandse ondersteuning willen zien voor woordvoorspellingen in QuickType.

  2. Origineel geplaatst door Sjorsh
    Ik zou graag Nederlandse ondersteuning willen zien voor woordvoorspellingen in QuickType.

    Zou eens tijd woorden

  3. Ik wacht nog steeds op Apple Pay ondersteuning in NL!

  4. 😩.. Niet leuk dat Apple zoveel energie steekt in juist die dingen die mij het allerallerminst boeien: gezondheid (Applewatch) en en muziekvideo’s…. zucht..

  5. Ik hoop echt op verbetering in de foto’s App. Ik wil een sortering kunnen kiezen! Zeker bij een gedeelde photostream. Want als je met een gezelschap foto’s toevoegd dan staat alles door elkaar :-/

  6. Ik wacht er al jaren op:
    – super battery mode (zoals Samsung heeft)

  7. Origineel geplaatst door Sjorsh
    Ik zou graag Nederlandse ondersteuning willen zien voor woordvoorspellingen in QuickType.

    Ja dit!!!!

  8. @Bob Fontaine: Wat is het?

  9. Hmmm, er staan geen verwachtingen bij m.b.t. verbetering Homekit en evt. openstellen NFC chip…

    Denk dat dat laatste ook niet gebeurt, maar verwacht wel dat Homekit verbeterd gaat worden.

  10. Moet je nagaan hoe klein de update naar Yosemite was. Daar woont helemaal niemand!!

  11. Eerder splitste Apple al Podcasts en iBooks af

    Podcasts is niet afgesplitst op OSX..
    (Red.) Het ging om de afsplitsing in iOS. Het is nu verduidelijkt.

  12. Apple TV 5?

  13. Origineel geplaatst door Jasper
    @Bob Fontaine: Wat is het?

    Extreme spaarstand. Je batterij gaat dan zeer lang mee

  14. Ik ben echt benieuwd naar de Siri Speaker, die wordt ongetwijfeld erg gaaf. MacBook 12 inch met Touch Bar en Apple TV 5 met 4K zou ook leuk zijn. iPads en MacBook Pro mag van mij nog wel even wachten

  15. – QuickTime Nederlands
    – Apple Pay Nederlands
    – NFC Scanner openstellen
    – iOS is echt toe aan verandering. Is mij veel te statig en totaal niet veelzijdig. Sinds 2007 kijk ik naar die vierkante blokjes op m’n scherm. Apple, geef mensen meer keuze.

  16. @Bob Fontaine: Nou ik niet verkloot alleen je batterij. Met snelladen en die spaar stand zit al op de iPhone.

  17. Liefst zag ik een nieuwe grote iPad Pro. Daar was ook sprake van maar blijkbaar van de verwachtingenlijst afgehaald.
    Huidige (eerste) model is wel eens aan vervanging toe.

  18. En een optie om de Camera Roll met een code te beschermen zodat niet iedereen die je je iPad even geeft jouw foto’s zit te bekijken.

  19. Zie dat de nieuwe ipad 2017 bij Mediamarkt en Coolblue in de aanbieding is… lijkt me teken dat er nieuwe ipad(s) komen 🙃

  20. @Rob: Lijkt me niet, want er komt geen nieuwe iPad, alleen nieuwe iPad Pro’s. Bovendien moeten die winkels elkaar wel in prijzen/kortingen volgen, anders krijgen ze minder klanten.

  21. Hoop dat Apple de Photos app ook uit brengt voor Windows, of albums mogelijk maakt in iCloud for Windows. Momenteel is het één grote ongeorganiseerde berg foto’s.

  22. Aub laat er een nieuwe air komen, ik geef de voorkeur altijd aan i ipv m processoren!(m5/i5 m7/i7)
    De i’s zijn altijd krachtiger.

  23. @Harko: Heb je wat te verbergen ? 😉
    Zonder te geinen, goed plan.
    Ik heb zelf niets te verbergen maar toch laat ik mensen liever niet in mijn foto’s gluren, god knows wat er tussen die 4000 foto’s staat, veelal ranzige foto’s gestuurd door collega’s uiteraard.

  24. Een supermooie supergrote Apple Smarttelevisie, waarmee al je Apple devices communiceren en die ook als scherm kan dienen voor bijvoorbeeld je MacBook Pro. Met natuurlijk het Apple tvOS als besturingssysteem.
    Ik wacht er al jaren op. Erg vreemd dat Apple met één van de meest gebruikte apparaten in huis nog nooit iets heeft gedaan!

  25. Wij als Apple gebruikers willen graag de nieuwe hardware zien … en wat minder aankondigingen. En wat zou het geweldig zijn als deze nieuwe hardware betaalbaar blijkt te zijn … Apple is en blijft een top product, maar men heeft de gebruiker nodig om te kunnen blijven bestaan, niet andersom!!!

  26. 4K+HDR iTunes + Apple TV en ik ben al blij.

  27. Origineel geplaatst door Willem Ottens
    Wij als Apple gebruikers willen graag de nieuwe hardware zien … en wat minder aankondigingen. En wat zou het geweldig zijn als deze nieuwe hardware betaalbaar blijkt te zijn … Apple is en blijft een top product, maar men heeft de gebruiker nodig om te kunnen blijven bestaan, niet andersom!!!

    Dan ga je teleurgesteld zijn, want WWDC draait voornamelijk om software, niet hardware. En wie is “wij”, of ben je van koninklijke bloede?

  28. Tis allemaal niet zo indrukwekkend eigenlijk. Ooit stond een nieuwe iOS versie voor grote vernieuwing. Nu is het eigenlijk iOS 9.2 ipv iOS 11 als dit echt de aankondigingen zijn die ze gaan doen. Ik hoop dat ze met nieuwe functies komen en niet alleen functies die al in Android zitten.

  29. Ik denk dat ik iOS11 voorlopig aan me voorbij laat gaan. Er zijn teveel apps die ik vaak gebruik maar die door de ontwikkelaars niet zijn bijgewerkt (naar 64-bits). Dus ik vrees dat als ik iOS11 installeer, ik ca. 50% van mijn apps niet meer kan gebruiken (denk dat deze zelfs niet eens meer geïnstalleerd kunnen worden…). Weet iemand hier misschien al iets meer over?

  30. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Een supermooie supergrote Apple Smarttelevisie, waarmee al je Apple devices communiceren en die ook als scherm kan dienen voor bijvoorbeeld je MacBook Pro. Met natuurlijk het Apple tvOS als besturingssysteem.

    Ik wacht er al jaren op. Erg vreemd dat Apple met één van de meest gebruikte apparaten in huis nog nooit iets heeft gedaan!

    Dit 👍🏼

    Ik mis de innovatie bij Apple al jaren. Ze blijven teren op bestaande producten terwijl deze al over hun piek zijn.

  31. Weet iemand of ze weer sessies van WWDC gaan livestreamen, naast de Keynote?

  32. Origineel geplaatst door Kijkwijzer
    Ik denk dat ik iOS11 voorlopig aan me voorbij laat gaan. Er zijn teveel apps die ik vaak gebruik maar die door de ontwikkelaars niet zijn bijgewerkt (naar 64-bits). Dus ik vrees dat als ik iOS11 installeer, ik ca. 50% van mijn apps niet meer kan gebruiken (denk dat deze zelfs niet eens meer geïnstalleerd kunnen worden…). Weet iemand hier misschien al iets meer over?

    Kan je is meer dan 3 Apps opnoemen die geen 64-bit ondersteuning hebben? Ik heb 300 verschillende Apps op mn iphone en maar 1 die geen ondersteuning heeft. 50% vind ik wel heel veel dan.

  33. Ik sla het WWDC net als vorig jaar over, de tijd van innovatie bij Apple is voorbij.

  34. Het kan aan mij liggen maar Apple heeft m’n aandacht bijna totaal verloren. Al 25 jaar een die hard Apple gebruiker, voormalig systeem specialist, maar ze boeien me minder en minder.

    Siri? Ik krijg dat echt nooit normaal werkend. Waarschijnlijk omdat ik actief in drie talen de hele dag werk. Homekit? Boeie…

    Nieuwe iOS en MacOS versies zijn er alleen maar om de ‘oude’ gebruikers te frustreren. Vernieuwingen zijn er niet, alleen veranderingen. iTunes en die Music app zijn al jaren een draak van software. Daar nog weer wijzigingen aan toevoegen en de focus op video leggen, zal het vast geen goed doen.

    Ik zal echt niet overstappen naar Windows, maar Tim & kornuiten maken een prachtig bedrijf helemaal stuk. En dat vind ik jammer. David is Goliath geworden, maar ik mis David…

  35. Origineel geplaatst door Sander
    Kan je is meer dan 3 Apps opnoemen die geen 64-bit ondersteuning hebben? Ik heb 300 verschillende Apps op mn iphone en maar 1 die geen ondersteuning heeft. 50% vind ik wel heel veel dan.

    – Pro HDR
    – Moon finder
    – Videon
    – Flight control
    – Photoloupe
    – AutoStitch
    – TaDaa SLR
    – AntiCrop
    – TouristEraser
    – etc.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.