wwdc-2015-uitnodiging

Apple kondigt WWDC 2015 aan: 8 tot 12 juni in San Francisco

Apple heeft WWDC 2015 aangekondigd. Het evenement voor ontwikkelaars vindt plaats van 8 tot 12 juni in Moscone West in San Francisco.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft WWDC 2015 aangekondigd. Het evenement voor ontwikkelaars vindt plaats van 8 tot 12 juni in Moscone West in San Francisco. Er zullen meer dan 100 technische sessies zijn, waar meer dan duizend Apple-engineers aan zullen meewerken. Ook zijn er hands-on labs en worden er Apple Design Awards uitgereikt. Uit de kleurrijke uitnodiging met allerlei vormpjes zijn ongetwijfeld weer allerlei aanwijzingen af te leiden.

wwdc-2015-uitnodiging

Apple schrijft in de uitnodiging:

The App Store ignited an app ecosystem that is simply amazing, forever changing the lives of customers and creating millions of jobs worldwide,” said Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. “We’ve got incredible new technologies for iOS and OS X to share with developers at WWDC and around the world, and can’t wait to see the next generation of apps they create.

Voor ons is de traditionele keynote op maandag 8 juni 2015 het meest interessant. Daar zullen we een voorproefje krijgen op iOS 9 en zal er hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe muziekdienst op basis van Beats Music worden aangekondigd.

Hoe kom je aan WWDC-tickets?

Net als voorgaande jaren zijn tickets alleen via een verloting te bemachtigen. Je kunt je inschrijven tot 17 april en als je wordt uitgekozen heb je de mogelijkheid om een ticket te kopen. Je hoort op 20 april of je een toegangskaart mag kopen. Hoe dit werkt wordt uitgelegd op de pagina developer.apple.com/wwdc/tickets/. Ook zullen er weer talentvolle scholieren en studenten worden uitgenodigd, die een gratis ticket krijgen.

Let op: selfiesticks zijn tijdens de WWDC niet toegestaan 😉

De locatie is net als voorheen: Moscone West in San Francisco. Kun je niet aanwezig zijn, dan is er de mogelijkheid om livestreams van de sessies te zien. Ook is er gelijktijdig met WWDC 2015 een evenement voor ontwikkelaars die buiten de boot zijn gevallen: AltConf 2015 wordt georganiseerd door ontwikkelaars en biedt ook allerlei workshops en presentaties.

Lees meer: Dossier: WWDC 2015

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 15:04
Categorie Apple
Onderwerpen wwdc, wwdc 2015

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.