Angry Birds Fight

Angry Birds Fight! officieel aangekondigd

Ontwikkelaar Rovio heeft Angry Birds Fight! officieel aangekondigd, nadat de game eerder dit jaar in een aantal App Stores werd gezet.

Angry Birds Fight

Over een échte introductie gaan we niet spreken, want ontwikkelaar Rovio zette het spel ruim drie maanden geleden al in de Thaise App Store, maar Angry Birds Fight! is vanaf vandaag officieel aangekondigd. Angry Birds Fight! combineert de iconische vogels en varkens met het match-3 principe van Bejeweled en Candy Crush Saga.

Angry Birds FightRovio maakt er tegenwoordig gewoonte van: een nieuwe game in het Angry Birds-universum wordt in één van de vele App Stores wereldwijd gezet, de bugs die opduiken worden netjes gladgestreken en wanneer het spel aan de verwachtingen voldoet dan komt er een wereldwijde introductie.

Naast Angry Birds Fight! deed Rovio dit ook al met Angry Birds Go! (een kartgame), Angry Birds Stella POP! (een Bubble Pop-kloon), Angry Birds Transformers en Angry Birds Epic. Zo weten we ook dat de volgende Angry Birds-game al in de startblokken staat: Angry Birds Under Pigstruction is in de Canadese App Store al te downloaden en breidt de originele Angry Birds-gameplay uit met uitgebreide levels waarin je meerdere opdrachten moet uitvoeren… én echte bossfights.

Terug naar Angry Birds Fight!: Rovio heeft hier goed gekeken naar andere match-3 concurrenten als Bejeweled en Candy Crush Saga. Je neemt het op tegen andere spelers en door wedstrijden te winnen, krijg je experience points (XP) en bird coins waarmee je wapens en bepantsering kunt kopen om je vogel te upgraden. Ook kom je af en toe monsterlijke varkens tegen, die voor de noodzakelijke bossfight-afwisseling zorgen. Uiteraard is de game in een kleurrijk, cartoon-achtig stijltje uitgevoerd. Hoewel de game free-to-play is kun je via in-app aankopen wel sneller je karakter upgraden. Wanneer Rovio de game precies online gooit is nog niet bekend, maar lang zal het niet meer duren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 april 2015, 18:00
Categorie Apps
Onderwerpen angry birds, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.