kpn-winkel

KPN geeft alle abonnementsklanten toegang tot 4G

KPN gaat alle abonnees toegang bieden tot het 4G-netwerk. Hierdoor mogen ook oude abonnementen bij KPN gebruikmaken van 4G.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

kpn-winkelKPN gaat 4G aanbieden voor alle abonnementen. Hierdoor krijgen ook klanten met een ouder abonnement toegang tot het 4G-netwerk. Volgens KPN worden alle abonnees uiterlijk op 21 april overgeschakeld naar 4G.

KPN geeft de oude abonnementen toegang tot het 4G-netwerk en past ook de databundels aan. Hierdoor mogen abonnees voortaan meer MB’s per maand verbruiken. Hoeveel data je erbij krijgt is afhankelijk van het abonnement dat je op het moment hebt. Op een webpagina is te zien hoe ieder abonnement wordt gewijzigd. Hierbij wordt in sommige gevallen ook de abonnementsprijs aangepast.

Overschrijd je met een oud KPN-abonnement je databundel, dan worden er hiervoor niet langer extra kosten in rekening gebracht. Voortaan zal alleen nog de snelheid van je databundel worden verlaagd, zoals ook het geval is bij de nieuwe abonnementen van KPN. De snelheid wordt hierbij teruggebracht naar 64Kbps.

Je hebt een iPhone met 4G-ondersteuning nodig om het snellere netwerk te gebruiken. In ons dossier 4G lees je welke iPhones werken op het 4G-netwerk van KPN. Daarnaast moeten oudere simkaarten worden vervangen voor een recente simkaart met ondersteuning voor 4G. Deze vraag je aan bij de provider.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:33
Categorie Providers
Onderwerpen 4g, kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.