Reacties voor: WWDC 2014: alles wat je vooraf moet weten

Apple heeft bekendgemaakt wanneer de keynote op WWDC 2014 precies zal plaatsvinden. Wat kun je verwachten? We zetten het op een rij.
Lees het complete artikel → WWDC 2014: alles wat je vooraf moet weten
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 35 reacties

  1. Een compleet evenement voor alleen maar ios 8 waar niet zoveel van verwacht word. En health book?

  2. Ik denk dat er ook een verbetering komt in Game Center. Als je in de app filtert op sessies voor iOS m.b.t. Games zijn er een aantal ‘to be announced’-sessies. Maar wel een stuk minder dan zonder filters. Dus ik denk dat die al een kleine hint/fout is in de app naar wat er gaat komen.

  3. @Albiwalbi: WWDC is meer dan alleen de keynote met een presentatie van nieuwe producten/functionaliteiten. Het zijn honderden presentaties en workshops voor developers.

  4. Ik geloof wel dat er een nieuwe Apple TV zal komen want die heeft SUPERdringend een update nodig. Ik hoop het althans

  5. iphone 6 dan?

  6. Ik denk dat de meeste aandacht gaat naar het nieuwe OS X(I), ik verwacht grote veranderingen en ik denk ook wel dat er ook wel wat aan het design gesleuteld wordt. Verder denk ik dat iOS 8 niet zo drastisch veranderd als iOS 7 vorig jaar, maar ik denk wel dat ze nieuwe features toevoegen en ik hoop op nog wat design ‘tweaks’ bij de icoontjes.

  7. Ik gok op uiteraard iOS 8, sneekpeak OSX 10.10 en nieuwe macs met retina

  8. Het wwdc plaatje dat Apple altijd bij de uitnodiging doet zit meestal toch een hint in verstopt en bij deze lijkt geen hint te zitten?

    Ik lijk nu wel iets gevonden te hebben als je naar het rode gedeelte van het plaatje kijkt en goed kijkt dan zie je illusie.
    De witte stippen tussen de tegeltjes word zwart terwijl het wit is.
    Nog meer illusie in ios 8? (Parallax effect )

  9. Een deel van de agenda is bekend, maar een kleine 200 (!) sessies onder Schedule in de WWDC app staan genoemd als To Be Announced, Under Wraps, Still Our Secret enz.
    Benieuwd wat voor nieuws ik er opsteek. Nog 10 dagen voor het vliegtuig vertrekt naar San Francisco, nog 12 dagen voor de Keynote… Dan weten we meer!

  10. Origineel geplaatst door Ad
    sessies onder Schedule in de WWDC app staan genoemd als To Be Announced, Under Wraps, Still Our Secret enz.

    Hahaha ik zie het ook. Wel grappig gedaan :p.

  11. Ben erg nieuwsgierig wat er allemaal gaat komen. Zijn veel geruchten rond gegaan en is dan ook het 25e WWDC congres. Zal via m’n Apple tv weer live mee genieten van al het moois wat er aan gaat komen dit jaar!

  12. Nou erg benieuwd!

  13. Verwacht niet veel. Geen watch, geen big iphonie, hoogstens IOS8 met de mededeling dat de iphone 4 niet ondersteund wordt.

  14. Als er niet veel verandert in iOS8 krijgt de 4 hem misschien wel hoor (in een uitgeklede versie natuurlijk). De 3GS kreeg na vier jaar ook nog iOS6 tegen alle verwachtingen in.

  15. Hoop toch heel graag uitgebreid mutlitasking te hebben voor iPad in iOS8.

    Dat WWDC14 maar snel hier is.

  16. En hopelijk Siri in het Nederlands maar dat zal te mooi zijn om waar te zijn.

  17. @Mondo: En ondanks de weinig veranderingen kon de 3GS wel genieten van een betere performance. Dat is iets waar de iPhone 4 nu vooral iets aan heeft. Dus Apple doet er goed aan om iOS 8 ook op dat toestel uit te brengen eigenlijk. 😛

    Ik ben in elk geval heel erg benieuwd naar iOS 8!

  18. Origineel geplaatst door bart
    Ik denk dat de meeste aandacht gaat naar het nieuwe OS X(I), ik verwacht grote veranderingen en ik denk ook wel dat er ook wel wat aan het design gesleuteld wordt. Verder denk ik dat iOS 8 niet zo drastisch veranderd als iOS 7 vorig jaar, maar ik denk wel dat ze nieuwe features toevoegen en ik hoop op nog wat design ‘tweaks’ bij de icoontjes.

    Ik hoop ook op een super os XI

  19. Oranje logo = Nederlands Siri?
    Waarschijnlijk niet, maar hoop doet leven 🙂

  20. Nou hoop eigelijk dat nu eindelijk de iwatch komt.
    Kan niet wachten op zo’n mooie smart horloge

  21. Origineel geplaatst door bart ceuleers
    En hopelijk Siri in het Nederlands maar dat zal te mooi zijn om waar te zijn.

    Vergeet het maar! Heb er geen enkele hoop op. Bij geen NL Siri en geen iphone 6 met minimaal 256 GB ben ik weg naar Android phones, forever!!

  22. Welke apparaten ondersteunen iOS 8 ?
    Ik hoop ook de iphone 5 en ipad 3

  23. Een super lean OSX zonder toeters en bellen dat draait als een tierelier, zonder spinning balls etc. Het nieuwe Snow Leopard zeg maar…

  24. Origineel geplaatst door TalkerVergeet het maar! Heb er geen enkele hoop op. Bij geen NL Siri en geen iphone 6 met minimaal 256 GB ben ik weg naar Android phones, forever!!

    Jij doet je naam bijna eer aan, “Talker”. Maar je had jezelf beter “krijsend-en-stampvoetend-kind” kunnen noemen…
    Vind je ook niet dat je een tikkeltje overdreven klinkt? En als je er zo over denkt, waarom dan nog wachten op een teleurstelling? Dan ga je toch; hoe eerder hoe beter.

    Dahaaaag

  25. @bart ceuleers: siri in het nederlands? Wie weet, er is daar in cupertino een nederlander als hoofd manager-translations bezig dus wie weet…

  26. Origineel geplaatst door Talker
    iphone 6 met minimaal 256 GB

    zet jij alle seizoenen van de Simpsons in HD op je phone ofzo??? wat doet eens mens met dergelijke capaciteit op zen mobel???

  27. We hebben dit artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd, om een overzicht te bieden voor alle WWDC-verwachtingen en onze plannen. Het is bijna 19:00 uur!

  28. Herhaling op herhaling van wat er ‘zou kunnen’ komen. Ben blij dat het zover is!

    Dan kunnen de meeste weer gaan zeiken over wat Apple NIET heeft gedaan….

  29. Zoveel poeha om een beetje nieuwe software..

  30. Volgens mij heeft ipc de gedachte dat de gemiddelde lezer een ontwikkeld vermogen heeft ter hoogte van een stoeprand. Even alles op een rij, hallo dat staat het al de gehele dag hoor. Ook wij kunnen terug bladeren.

    Wacht met smart op 20:30 afgelopen, ios biedt weinig nieuws, geen iphone 6, geen split in ipad. Nu nog een 120 tal berichten met de boodschap “waardeloos” en we kunnen weer echt nieuws gaan lezen, al dan niet gekleurd volgens ipc standaards.

  31. @Bastiaan Vroegop:

    Gezien de reacties op jullie herhalng zijn de lezers er niet van gecharmeerd. Misschien beter volgende keer wachten tot er nieuw nieuws is van waarde?

  32. News flah: nog 3 minuten en 20 seconden

  33. @Tom: 3GS lijkt sneller dan 4:0

  34. Gelukkig WWDC2014 allemaal.

  35. @C.man: Geweldig hahaha

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.