Reacties voor: Windows Live Hotmail krijgt POP3-ondersteuning: makkelijker Hotmail op de iPhone ontvangen

Microsoft is overgestapt op POP3-toegang voor alle Hotmail-gebruikers; ook de gratis accounts. Dat betekent dat je nu makkelijker Live Hotmail op de iPhone kunt ontvangen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 199 reacties

  1. Eindelijk! Daar doen we het toch voor. Het werkt zoals het moet!

  2. Wat geweldig dat men bij Microsoft eindelijk inziet dat POP gewoon zoveel gebruikt wordt dat het onzin is het te gaan blokkeren. Ben blij dat het nu allemaal vrijgegeven wordt 😀

  3. Werkt super.
    Nou dat is toch weer evan handig zo.

  4. Hoefde niet eens server instellingen op te geven. Na scherm 1 ging alles vanzelf. Controle van de settings gaven hetzelfde resultaat als boven uitgelegd.

  5. dag mboxmail

  6. Tegek ga het nu direct proberen

  7. Ik kan wel mail versturen maar als ikeen mail naar hotmail stuur dan komt er niets binnen terwijl io wel mijn inbox zie zoals op pc

  8. zo werk prima!

  9. Helemaal te gek werkt goed, alleen stap 1 en 2 waren voldoende. 3 en 4 haalde die gewoon op 😀

  10. Het gaat nog makkelijker, na punt 1 en 2 werden mijn gegevens gecontroleerd. Het was voor mij niet nodig om handmatig de POP en STMP instellingen in te vullen…

  11. Dat mensen de moeite niet willen nemen om over te stappen op Gmail.. Hotmail is gewoon verouderd, je mail zoeken tussen de reclame..

  12. Bij mij werkt het niet! 🙁

  13. hoi, ik stel mijn naam en wachtwoord in, alle gegevens komen automatisch binnenstromen, maar iphone zegt dat gebruikersnaam en of wachtwoord niet goed is. werkt dus nog niet bij mij. heb een @hotmail.com van al heel wat jaren oud 🙂
    iemand tips of hetzelfde meegemaakt en krijgt het nu wel aan de praat?

  14. ik deed opslaan en kreeg automatisch de rest van de instellingen van live.com zelf.

  15. @Admin,

    natuurlijk is het een goed idee om je mailadres in het voorbeeld wazig te maken, maar dan helpt het niet als je 2 regels eronder (Beschrijving) wel het volledige mailadres zichtbaar houdt…
    🙂

  16. Werkt zonder problemen bij mij:) Eindelijk!

  17. Bij mij werkt hij ook prima, hij is nu alleen bezig om alle mail binnen te halen, hij ziet alleen alle berichten als nieuw. Er staan nu dan ook 200 nieuwe email berichten die ik allemaal al heb gelezen

    edit, is er geen mainier om in een keer alle berichten te markeren als gelezen?

  18. Dit kon toch allang met Izzy.com? Maargoed wel handig voor de mensen die dat niet wisten ;).

  19. wel jammer dat ie mn hele inbox nu aan het binnentrekken is ipv dat je kan aangeven hoeveel weken oude mail je wilt ophalen, of dat hij alleen ongelezen binnenhaalt.

  20. Origineel geplaatst door CyberGeer
    @Admin,

    natuurlijk is het een goed idee om je mailadres in het voorbeeld wazig te maken, maar dan helpt het niet als je 2 regels eronder (Beschrijving) wel het volledige mailadres zichtbaar houdt…
    🙂

    Goed bedoeld CyberGeer, maar volgens mij is bij het ‘Adres’ (begint met een ‘j’?) wel degelijk iets anders ingevuld als bij de ‘Beschrijving’.

  21. @ Denn ik heb inderdaad hetzelfde probleem maar dan met 6500 mailtjes

  22. Nope, krijg het niet voor mekaar. heb inderdaad ook een hotmail account die al jaren oud is

  23. @Freek – ik weet niet hoor, maar gmail krijgt meer spam als hotmail. En hotmail is wel verbeterd met de nieuwe interface enzo. Maar gmail blijft wel beter.

  24. trouwens, bij mij doet hij het niet op @hotmail.com, iemand al ervaring hiermee wat het probleem is?

  25. @Robin
    Dat krijg je nou als je hotmail hebt paar duizend mails spam. neem gewoon gmail of yahoo geen spam en veel makkelijker.

  26. Ik stelde alleen maar mijn inlognaam en wachtwoord in en mijn iphone haalde de gegevens verder zelf op. Klaar. Perfect.

    Nouja, bijna perfect want ik zou inderdaad graag willen kiezen dat vanaf nu alle mailtjes binnenkomen en niet altijd alle laatste 25 mailtjes. Als ik die namelijk verwijder komen de volgende 25 etc tot heel mijn mailbox voorbij is gekomen. Onhandig.

  27. Ik denk dat je je eerst moet aanmelden om je account op outlook te mogen gebruiken… dan sturen ze je een melding via mail of msn (kan het me niet meer herinneren) en dan krijg je toelating, misschien is dat een oplossing voor de mensen waar het niet werkt?

    Een soort account update met meer mogelijkheden… denk ook wel dat microsoft hun nieuwe interface willen promoten in plaats van iedereen pop3 te geven… dus denk ik dat je je eerst kandidaat moet stellen en dat ze je dan de toelating geven…

    Ik denk dat er btw ook een lite-versie is/op komst is voor de iphone (dit is geen geconfirmeerde informatie btw)

  28. Werkt ook bij mij niet.

    Krijg ook de melding: Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist, terwijl deze er goed in staan.

  29. Werken deze gegevens ook met het mailprogramma op de imac? Dan hoef ik niet meer alles van hotmail door te sturen naar mijn gmail account. Alvast bedankt voor jullie reactie!

    Frans.

  30. bij mij werkt het ook goed dit is pas een verbetering weg met mbox mail

  31. Net even een account aangemaakt op hotmail.com. Verder niets gewijzigd bij instellingen (hotmail site) en op de iPhone alleen gebruikersnaam en wachtwoord ingegeven.

    Done… en het werkt zonder problemen!

    Succes

  32. bij mij werktie vanaf stap 2 al automatisch

  33. Hehe eindelijk begint er een lampje te branden daar bij Microsoft… Ik was al halverwege met het overstappen naar Gmail. Gebruikte de doorstuurtruuk om m’n hotmail te ontvangen maar dat hoeft nu gelukkig nietmeer.

  34. @Matthijs – Ik ook niet. Werkt perfect.

  35. In mbox zie je ook alle andere sub mappen dus heeft nog wel degelijk een plus boven deze methode (die overigens prima werkt bij mij met een heel oud hotmail account).

  36. Hotmail is een onveilige (want lekke) service.
    Stay away trom it !

  37. Top Manne… nu gmail.com nog.

  38. Origineel geplaatst door Paldaver
    Hotmail is een onveilige (want lekke) service.
    Stay away trom it !

    Je moet hotmail ook voor “bullshit’ gebruiken… kan me niet voorstellen dat iemand serieuze mails verstuurd via hotmail. Daarbij.. in hoeverre is het onveilig 😉

  39. Werkt niet bij mij, gelukkig heb ik mijn Gmail 🙂

  40. Origineel geplaatst door Gary
    Top Manne… nu gmail.com nog.

    Uhm zit dat niet al standaard in de firmware van de iPhone?

  41. Origineel geplaatst door Gary
    Top Manne… nu gmail.com nog.

    Top Manne… nu gmail.com nog.

    : STOM:

  42. Super, het werkt dus ook gewoon in Apple Mail op je Mac of welk ander mailprogramma dan ook.

  43. Origineel geplaatst door Chantal

    Origineel geplaatst door Gary
    Top Manne… nu gmail.com nog.

    Uhm zit dat niet al standaard in de firmware van de iPhone?

    jawel, ben nog slaapdronken lol

  44. Nu werkt hij wel!

    Weet niet of het er iets mee te maken heeft maar heb mijn landinstellingen in hotmail op mijn pc op ‘Nederland’ gezet. Hij haalt nu alles keurig op!

  45. Origineel geplaatst door Matthijs
    Hoefde niet eens server instellingen op te geven. Na scherm 1 ging alles vanzelf. Controle van de settings gaven hetzelfde resultaat als boven uitgelegd.

    Hier hetzelfde 🙂 topshit

  46. Werkt super!

    Hoefte zelfs alleen maar mijn naam, aders, wachtwoord, en beschrijving in te vullen, de rest deed ‘ie van zelf!

    Dit is een stuk beter dan de mobile versie van hotmail in safari!

  47. Kun je het dan ook uitzetten dat ie je mail ophaalt als je geen wifi verbinding hebt? Ik heb namelijk een pre-paid kaart

  48. @diegenen bij wie het nog niet werkt.
    Ik zou een beetje geduld hebben aangezien ze nog altijd aan het prutsen zijn (nog steeds niet mogelijk om mails te lezen via internet enzow)

  49. Wel stom dat ze geen IMAP hebben.. POP3 werkt echt bagger!

  50. Werkt bij mij perfect. Enige wat ik mij afvraag is of de onderliggende mappen ook zichbaar kunnen worden gemaakt op mijn iPhone? Of is dit niet mogelijk met pop? Bij gmail lukt het namelijk wel.

  51. Origineel geplaatst door Maarten
    Wel stom dat ze geen IMAP hebben.. POP3 werkt echt bagger!

    Ik ben er juist blij mee want op de één of andere manier krijg ik het met mobile me niet binnen op mijn iphone (de mail die ik in outlook wil zien). Ligt trouwens ongetwijfeld aan mij hoor.

  52. Ik merk zojuist dat er wel een vertraging in zit maar dat zal ook wel goed komen. (mail van een uur geleden wel al te lezen op hotmail maar niet op iphone)

  53. werkt hier ook niet 🙁
    zegt dat inlognaam of wachtwoord foutief is terwijl hij wel goed is

    iemand al een oplossing?:d

  54. Dit lukt mij niet.. Heb al alles geprobeert maar keer op keer komt er dat mij gebruikersnaam of wachtwoord foutief is.. Alles is nochtans correct ingevuld.. Weet hier iemand raad mee?

    Caramello

  55. inkomend lukt wel… uitgaande map niet 🙁
    iemand tips?

  56. Werkt echt prima !!
    Nu kan ik teminste overal me mail lezen, echt verdomt handig.

    Good work Microsoft !!

  57. Kan het er niet mee te maken hebben of je wifi of 3g gebruikt? Met mijn ipod touch lukt het namelijk nog steeds niet terwijl ik een normaal hotmail adres heb en de instellingen ook heb staan zoals hierboven vermeld is..
    Is er iemand die dat kan testen?
    Zou wel mooi zijn als het bij iedereen gaat lukken!
    Thanx alvast

  58. Good work Microsoft?? Het is lang geleden dat ze daar goed werk geleverd hebben. Bagger systeem, bagger software, bagger diensten…Ze lopen ongeveer 2 jaar achter op gmail met hun pop service. Echte mannen gebruiken IMAP, zoals gmail, maar daar durven bij Microsoft nog niet aan.

  59. Bij mijn jaaaaren oude Hotmail account werkte het meteen.

    Echter is het wel jammer dat het alle mailtjes als nieuw ziet, die ik wel op m’n Mac heb gelezen. Ook worden sommige berichten niet geladen: “Dit bericht is niet gedownload van de server” staat er dan. En die blijven dus als ongelezen. Maar na een reboot lijkt het nu wel goed te werken.

  60. same problem here!!
    alles juist ingevuld maar zegt dat log in of ww niet klopt!
    :s

  61. Origineel geplaatst door Freek
    Dat mensen de moeite niet willen nemen om over te stappen op Gmail.. Hotmail is gewoon verouderd, je mail zoeken tussen de reclame..

    Ja, alsof er bij Gmail geen reclame is haha 😉

  62. Bij mij is het net ook gelukt.
    Het probleem ligt dus duidelijk aan je landinstellingen, want eerst lukte het niet en ik heb een belgisch account, maar na dat ik mijn landinstellingen op Nederland zette en even af- en aan te melde, kreeg ik al mijn mailtjes binnen in mijn mail applicatie (Mail op Mac).
    Misschien lukt deze truck ook bij de andere belgen?

  63. Heel irritant dat ie al je oude mails (die je uiteraard al hebt gelezen) aangeeft als nieuw. Heeft iemand een oplossing? Heb weinig zin om al m’n oude mails op de iPhone te openen.

  64. In eerste instantie kreeg ik ook een foutmelding toen ik mijn hotmailaccount wilde instellen. Na 10 minuten nog eens geprobeerd en toen lukte het mij wel. Gewoon blijven proberen dus.

  65. Een tip voor de mensen die de map ‘Concepten’ niet zien:
    Maak een mailtje (met in ieder geval een e-mailadres erin) en kies dan voor ‘Annuleer’. Kies vervolgens voor ‘Bewaar’. Op het beginscherm is nu de map ‘Concepten’ verschenen

  66. Mijn eerste reacties waren positief; werkte meteen na het invullen van mijn gegevens, en begon meteen mailtjes te laden. Hij begon echter wel meteen mijn gehele inbox van – 4000 mailtjes van de server af te trekken, die allemaal als nieuw worden gezien. Hier ben ik logischerwijs een stuk minder blij mee. Graag snel een fix hiervoor, anders stap ik meteen weer over op de oude methode.

  67. Voor de mensen die bij de eerste keer dat ze hun hotmailaccount gebruiken meteen veel e-mails binnenhalen:
    Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Mail, Contacten, Agenda’ > onder het kopje Mail bij ‘Toon’ het aantal berichten instellen dat getoond wordt. Zo kan je instellen om niet meer dan 25 berichten binnen te halen.
    Deze e-mails zullen echter wel allemaal als nieuw worden gezien, maar daar is niks aan te veranderen.

  68. werkt prima via apple mail maar hoe stel ik dit in in entourage 2008 mac ?

    bedankt alvast. M.

  69. Top, werkt prima!

  70. Bij mij blijft ie zeggen dat gebruikersnaam of wachtwoord verkeerd zijn.

    Werkt voor mij dus niet..:-(

  71. iemand al een idee waarom mn uitgaande map niet te zien is?

    Inbox is wel goed werkend.

  72. Super, inderdaad landinstellingen veranderen naar Nederland, afmelden, et voila.

  73. Lekker ***, heb sinds een week Mobile Me voor 80 euro en nu doet hotmail het gewoon….

  74. idd heb zonet ook mijn landinstelling nederland gezet en nu werkt het!

    bedankt voor de snelle reacties :d

  75. Origineel geplaatst door cmdaulnis
    Lekker ***, heb sinds een week Mobile Me voor 80 euro en nu doet hotmail het gewoon….

    Tja mbox voor 8 euro was dan de beste optie geweest. Zeker omdat mbox nog steeds beter werkt dan de iphone email aplicatie+hotmail via pop3.

  76. de verbinding met de uitgaande server “smtp.live.com” is mislukt…

  77. Heeft iemand een idee hoe mijn hotmail folder structuur ook op de iPhone terecht komt? Dat lukt bij gmail namelijk wel.

  78. Ik zat net op mijn hotmail te bekijken op de comp, maar daar stond nog een nieuwe mail die ik al meer dan 1 uur geleden had gelezen op mijn Iphone. Zijn er meer mensen die dit hebben?

  79. heb ik niet die ***-applicatie van 8 euro voor jan lul gekocht?

  80. Lang leve hotmail!
    Nu geen gmail omweg meer op mn iPhone, en geen vage http plugin voor Mail 😀

  81. Bij mij werkt het niet. wachtwoord of gebruikersnaam onjuist. Mijn iphone staat al op Nederlands dus dat kan het niet zijn.

  82. Werkt hier ook goed, alleen zit ik nog met de vraag:

    Als ik mijn hotmail ‘bijwerk’ op mijn iphone, en later achter mijn computer duik, worden die emails ook weer aangegeven als nieuwe berichten.. (terwijl ik ze al wel gelezen heb)

    Kortom: is er een mogelijkheid om het te synchroniseren?

  83. Werkt prima hier! 🙂

  84. Heb alles ingevuld,account op nl staan.
    Mail ophalen niet mogelijk
    De verbinding met de server ‘pop3.live.com’ is mislukt..

  85. Hij zegt er is een Hotmail Plus account nodig.. Toch pakt hij hem 😛 apart.

  86. Heb een oud email adres bij hotmail (1998) en het werkte eerst ook niet. Nadat ik mijn lokatie op nederlands heb gezet ook niet. Pas nadat ik de taal op nederlands heb gezet kreeg ik ineenkeer meel binnnen.
    Kan ook zijn dat het gewoon een wat tijd kost voor de veranderde landinstelling zijn doorgevoerd op de pop3 servers.
    Relaxed gewoon zonder gezeik hotmail op mijn iphone 🙂

  87. Origineel geplaatst door Jap
    Nope, krijg het niet voor mekaar. heb inderdaad ook een hotmail account die al jaren oud is

    Als je email adres redelijk oud is doet die het blijkbaar niet, ik heb nl. Hetzelfde probleem

  88. met @msn.com werkt het niet iemand een oplossing??

  89. Origineel geplaatst door Rob
    Bij mij werkt het niet. wachtwoord of gebruikersnaam onjuist. Mijn iphone staat al op Nederlands dus dat kan het niet zijn.

    Je moet ook niet je iphone op nederlands zetten maar je hotmail account. Dus zowel de taal als de lokatie via hotmail.com aanpassen en dan kun je met je iphone de meel ophalen.

  90. niemand weet waarom ik deze melding krijg?
    de verbinding met de uitgaande server “smtp.live.com” is mislukt

    Inbox loopt goed… maar versturen ho maar.

  91. Wat heeft het voor zin 4000 mailtjes in je inbox te hebben? Maak in Hotmail zelf gewoon aparte folders en schuif daar je oude mail in. Je iPhone ‘ziet’ die folders niet en zal ze ook niet importeren. Wellicht ook wat overzichtelijker?;)

    Origineel geplaatst door C.M
    Mijn eerste reacties waren positief; werkte meteen na het invullen van mijn gegevens, en begon meteen mailtjes te laden. Hij begon echter wel meteen mijn gehele inbox van – 4000 mailtjes van de server af te trekken, die allemaal als nieuw worden gezien. Hier ben ik logischerwijs een stuk minder blij mee. Graag snel een fix hiervoor, anders stap ik meteen weer over op de oude methode.

  92. Maar je hebt met MobileMe wel: pushmail, en backup van je iPhone agenda en iPhone contacts….Dus niet zo heeeeel erg k*t 😉

    Origineel geplaatst door cmdaulnis
    Lekker ***, heb sinds een week Mobile Me voor 80 euro en nu doet hotmail het gewoon….

  93. ‘Uitgaande map’ folder zie je pas verschijnen als je een mail hebt gemaakt en verstuurd op je iPhone!
    Let op: is andere map dan die op http://www.hotmail.nl; er vindt nl. geen synchronisatie van mappen plaats, dit is POP3 en geen IMAP bijv.

    Origineel geplaatst door 2en0
    inkomend lukt wel… uitgaande map niet 🙁
    iemand tips?

  94. Origineel geplaatst door iPieter
    Wat heeft het voor zin 4000 mailtjes in je inbox te hebben? Maak in Hotmail zelf gewoon aparte folders en schuif daar je oude mail in. Je iPhone ‘ziet’ die folders niet en zal ze ook niet importeren. Wellicht ook wat overzichtelijker?;)

    Tss, dom dat ik daar zelf niet opkwam…

  95. Ik zie alleen “inkomend” in mijn account..
    Geen concepten of uitgaand..
    Hoe kan ik dan mail versturen?

    Alvast Bedankt

  96. Origineel geplaatst door Rob
    Bij mij werkt het niet. wachtwoord of gebruikersnaam onjuist. Mijn iphone staat al op Nederlands dus dat kan het niet zijn.

    Om het te doen werken moet je je landinstellingen op je Hotmail account op Nederland instellen, en dan even af en aanmelden op je hotmail.

  97. Origineel geplaatst door Rob
    Bij mij werkt het niet. wachtwoord of gebruikersnaam onjuist. Mijn iphone staat al op Nederlands dus dat kan het niet zijn.

    je moet in je hotmailaccount je landinstelling op Nederland zetten dan lukt het bij mij

  98. werkt niets bij mij toch heb ik alles juist gedaan en werkt het wel bij mbox mail.

  99. @iPhoneclub zoals in de vele reacties.
    Als je als BELG je Landinstellingen op NEDERLAND zet, dan werkt het wel!

    edit: nog niet bij iedereen (vriend van me sukkelt nog)

  100. @Smegd
    hoe heb jij die precies aangeapst? want bij mij lukt het maar bij m’n vriend niet, en misschien heb ik gewoon geluk :p

  101. Origineel geplaatst door kal_el
    @Smegd
    hoe heb jij die precies aangeapst? want bij mij lukt het maar bij m’n vriend niet, en misschien heb ik gewoon geluk :p

    je gaat naar opties en naar algemene gegevens (waar je je registratiedatum, geboortedatum ed ziet, daar staat bij land wss ingevuld België, verander dit naar Nederland, meld je af en meld je dan terug aan
    daarna zou je het hotmailadres moeten kunnen instellen in je iphone mail.

  102. Echt klote, 2 weken geleden Mbox gekocht!

    Met Mbox kan je wel je hotmail contacten gebruiken, kan dat met apple mail ook?

  103. @mausB

    Ik heb ook hotmail en bij mij werkt t prima..

  104. oke ingevult maar het duurde een half uur voordat mijn gegevens gecontroleerd waren:S
    zou dit komen omdat ik een italiaanse hotmail account heb?

  105. werkt niet bij mij

  106. @Donato

    Nee joh dat maakt niets uit! Microsoft heeft dat voor alle acounts gedaan dus ook voor spaanse en duitse en noem maar op. dus dat maakt geen drol uit of je nou een Italiaans hotmail account hebt of een Nederlandse

  107. Eindelijk!!
    Dit is heel handig.
    Heb gmail gelijk op inactief gezet.

    Straks ff checken hoe ik het doorsturen van mijn hotmail naar gmail kan stoppen.

  108. Nee, werkt niet bij mij. Het is overigens een zeer oud account dat ik maar zelden gebruik. Ook het instellen van de taal helpt niet.

    Ik heb gezien dat je de mail ook kan doorsturen naar een gmail account dat wel met imap werkt.

  109. Ik heb al 1 jaar hotmail op mijn iPhone. Bij mijn hotmail instellingen kan je instellen om je mail door te sturen, dat doe je dan naar een eerder aangemaakt Gmail adres. Dat Gmail adres krijg je wel binnen op je iPhone, al die mails die je op je hotmail krijgt krijg je zo via Gmail binnen=)

  110. bij m ij zecht die mail ophalen niet mogelijk. de gebruikersnaam of het wachtwoord voor pop3.live.com is onjuist.

    ik heb alles goed in gevult.

    wat is er mis iemand een iedee

  111. @ Thijs
    Misschien is dit een idee.

    Origineel geplaatst door Yan_nick
    Ik heb al 1 jaar hotmail op mijn iPhone. Bij mijn hotmail instellingen kan je instellen om je mail door te sturen, dat doe je dan naar een eerder aangemaakt Gmail adres. Dat Gmail adres krijg je wel binnen op je iPhone, al die mails die je op je hotmail krijgt krijg je zo via Gmail binnen=)

  112. Bij mij ging het automatisch 🙂 Super 😀

  113. Werkt helemaal super.
    Alleen ff de account gegevens, de rest ging vanzelf.

    Ik ben blij!

  114. Origineel geplaatst door thijs
    bij m ij zecht die mail ophalen niet mogelijk. de gebruikersnaam of het wachtwoord voor pop3.live.com is onjuist.
    ik heb alles goed in gevult.
    wat is er mis iemand een iedee

    Het beste dat je doet, ==> je verandert je landinstellingen in hotmail naar nederland. Je meldt je af (ook op msn), je wacht een klein half uurtje
    en nu ga je in je iPhone dat profiel maken, dus verwijder trug je oud profiel. Nadien zal het vermoedelijk wel werken

  115. @Hub – Wat nog handiger is, is een yahoo account aanmaken, vervolgens je email van je hotmail door laten sturen naar je yahoo account en je yahoo account configureren op je iPhone.

    Dat werkt met Pushmail 🙂

  116. Landinstellingen op Nederlands zetten en een half uur wachten werk echt! Bij mij dan 🙂

  117. Bij mij doet hij het nog steeds niet.
    Ook nadat ik landinstellingen op Nederland weer had gezet.
    Maar misschien duurt het even.

  118. Dit werkt ook bij mij niet

  119. het was natuurlijk te verwachten dat het bij mij weer niet ging gaan; ik ben voor het ongeluk geboren

  120. ik heb al 1 jaar hotmail op mijn iPhone. Bij mijn hotmail instellingen kan je instellen om je mail door te sturen, dat doe je dan naar een eerder aangemaakt Gmail adres. Dat Gmail adres krijg je wel binnen op je iPhone, al die mails die je op je hotmail krijgt krijg je zo via Gmail binnen:-)

  121. TUT
    voor iedereen waar het nog niet werkt

    Als het de eerste keer niet lukt. probeer nog een keer!
    als het dan nog niet werkt
    verwijder dan je alleen bij SMTP server je emailadres en je wachtwoord en probeer het dan nogmaals.
    Zou voor iedereen moeten werken.

    En je kan instellen hoeveel mailtjes je Iphone importeerd
    25, 50, 100, of 200

    verder is hotmail(en alle pop3 accounts) geen push(word automatisch gedowload). Het is dus fetch(word steeds gecontroleerd op nieuwe berichten). En je kunt instellen hoe vaak er op Nieuwe berichten moet worden gecontroleerd.
    ik heb dat op elk kwartier staan. (15min, 30 min, 1 uur, handmatig)

    Groetjes 🙂

  122. klopt het dat er een vertraging in het ontvangen van de berichten zit; en hoe lang is deze ?
    thx

  123. Die fetch, werkt dit ook als uw iPhone in de standby-modus staat? Want blijkbaar valt de Wifi uit in de standby-modus, aangezien hij telkens ff moet zoeken naar het signaal wanneer ik hem ontgrendel?

  124. bij mij werkt het nog steets niet

  125. Bij mij ook niet. Alle bovengenoemde probeersels gedaan, zonder effect…. En account en wachtwoord zijn echt goed!?!?! Snap er niks meer van

  126. op een of andre menier doet die het nu wel 🙂 iederaal:)

  127. Origineel geplaatst door Laurent

    Origineel geplaatst door Rob
    Bij mij werkt het niet. wachtwoord of gebruikersnaam onjuist. Mijn iphone staat al op Nederlands dus dat kan het niet zijn.

    Om het te doen werken moet je je landinstellingen op je Hotmail account op Nederland instellen, en dan even af en aanmelden op je hotmail.

    Bedankt. Dit werkt!

  128. Werkt hier ook goed, alleen zit ik nog met de vraag:

    Als ik mijn hotmail ‘bijwerk’ op mijn iphone, en later achter mijn computer duik, worden die emails ook weer aangegeven als nieuwe berichten.. (terwijl ik ze al wel gelezen heb)

    Kortom: is er een mogelijkheid om het te synchroniseren?

  129. pfftt ik geef het op. Alles al geprobeerd zonder resultaat. Ze zouden daar bij hotmail eerst ALLES in orde brengen voor ELKE iphone/ipod touch, vooraleer te zitten smijten met wat hoopgevende en nieuwsopwekkende feiten!

  130. Dit is handig want het werkt dus ook op je computer. In mijn geval een Apple MacbookPro

  131. Ik heb een @msn.com. Nadat alles is ingesteld, krijg ik het volgende berichtje:

    Geen verbinding via SSL
    wilt u de account zonder SSL configureren?
    ja/nee

    Ehm, sorry, maar ben een beetje noob op dit gebied, is het beter om nee te zeggen?

  132. Dat is zó tof! Lees ik eindelijk ook weer eens hotmail! Supertip, dank!

  133. Pech voor M$, maar ze hadden dat eerder moeten doen. Nu ben ik al naar Gmail gegaan en het is geweldig.

  134. Mail binnenhalen lukt wel.
    Maar verzenden echt niet 🙁

  135. Ik snap niet waarom mensen nu al zo entousiast kunnen zijn. Hij synch niet, ( dat is al mega irritant), geen knop voor bijlage etc etc. Mbox is zijn geld meer dan waard, top applicatie

  136. Nou Mbox blijft telkens maar crashen bij mij en aangezien ik toch alles naar mn gmeil doorstuurde is dit perfect!

    Alleen jammer dat het bij mn @hotmail.com wel werkt en het bij mn @live.nl continu maar blijft zeggen dat ik een verkeerde gebruikersnaam/wachtwoord invoer :S (En ben gewoon nederlander met alles op nederlands ingesteld dus daat ligt het niet aan)

  137. Ja hallo, ik wil graag mijn gmail mailtjes doorsturen naar hotmail om vervolgens weer via yahoo de mailtjes te openen. Iemand hier ervaring mee?

  138. hey! dat is handig! Wel irritant dat hij alle mailtjes als ongelezen beschouwd, maar het mail programma van de iPhone werkt zoooooo veel sneller dan Mbox. Heerlijk!

  139. Werkt prima! Alleen hij synchroniseert niet… Weet iemand hier de oplossing voor..???

  140. bij mij msn werkt niet 🙁 live.nl, hotmail.com enz wel , maar ik heb m.box voor msn.
    m.box is ook veel beter als je krijk ook alle mappen , bij mail alleen inbox en trash 🙁 jammer bij m.box dat je kun alleen 1 account maken , maar tussen mail en m.box komt m.box als nummer 1 voor alle extra functies

  141. Vraagje: Aangezien dit POP3 mail is, trekt je iPhone dan niet je hele Hotmail inbox leeg naar je telefoon zodat vervolgens via hotmail.com je mail er niet meer staat maar alleen in je iPhone geheugen staat? Ik weet dat je met Outlook kan instellen dat hij bij pop3 mail berichten ook op de server moet laten staan.. Iemand enig idee?

  142. Volgens mij zijn ze hier te laat mee…
    Ik heb m’n hotmail account al een hele tijd geleden vaarwel gezegd en gebruik het nu enkel nog ter registratie op dubieuze websites. Hotmail heeft nooit echt goed gewerkt in Safari, en was al lange tijd niet meer binnen te halen in Mail dus… Jammer maar helaas, microsoft komt gewoon weer eens te laat…

  143. Origineel geplaatst door Caspar
    Vraagje: Aangezien dit POP3 mail is, trekt je iPhone dan niet je hele Hotmail inbox leeg naar je telefoon zodat vervolgens via hotmail.com je mail er niet meer staat maar alleen in je iPhone geheugen staat? Ik weet dat je met Outlook kan instellen dat hij bij pop3 mail berichten ook op de server moet laten staan.. Iemand enig idee?

    Je kan in je e-mail app instellen dat je de berichten op de server wil laten staan en dat ze dus niet verwijderd moeten worden nadat je Iphone ze heeft binnengehaald.

    Voor de mensen voor wie het nog steeds niet lukt om hotmail werkend te krijgen: Het is me nu gelukt om met meerdere zowel oude als nieuwe adressen m’n e-mail app in te stellen. Bij eentje werkte het overigens niet. Ik heb de taal en het land allebei naar Nederland(s) geijzigd en toch deed hij het niet.

    Toen zag ik dat eigenaardig genoeg de vraag die je moet beantwoorden als je je wachtwoord kwijt bent, nog in het Engels stond. Dus even opnieuw invoeren zodat de vraag gewoon in het Nederlands te zien was, en hoppa alles doet het!

  144. Werkt perfect, zie alleen niet meer de mappen en bv het adresboek niet, das jammer kan dus niet “terug” bladeren naar bewaarde berichten die netjes geordend zijn.

  145. Super…

    Ik heb lang getwijfeld om MBoxMail te kopen.
    Maar voor iets dat gratis te verkrijgen is op internet, vond ik dit net iets te duur om aan te schaffen op de iPhone. Gelukkig had ik die 7,99- euro in SimCity gestopt.

    Voor MBoxMail!! bye bye a Euro 7,99- 😉

  146. Het werkt super! Eindelijk hotmail op de iPhone!

    Hij ziet alleen inderdaad wel alle mailtjes als nieuw, maar ja. ff alles aantikken en snel bekijken.

  147. leuk initiatief, maar ik ben nog steeds meer tevreden over mbox mail hoor !!
    ten eerste haalt deze de emailtjes veel eerder, en ten tweede misschien het belangrijkste: als ik een mailtje al op de computer via windowslive geopend heb, dan verschijnt dit mailtje gewoon helemaal niet op mijn iphone in mijn inbox.. bij mbox is dit wel standaart het geval, en dit is wel handig als ik stukken moet nalezen voor mijn werk..

  148. GElUKT!!!!

    3 keer is scheepsrecht zullen we maar zeggen, t aanmelden op wifi doet wonderen 😉

  149. Nou ook ik blijf lekker bij Mbox Mail. Deze heeft voor mij tot nu toe de meeste voordelen:

    Het synchroniseert wel goed met gelezen/ongelezen mails, AL mijn hotmail mapjes (incl inhoud) worden telkens gesynced (dus als ik vanaf laptop gemailed hebt naar iemand wordt deze mail ook gesynced in mijn verzonden-map op de iphone). Dit is zeker noodzakelijk als je met ‘automatisch in mappen plaatsen’ werkt!

    Laten we vooral het landscape typen niet vergeten wat kan met mbox (sneler typen dus handig). Ook kunnen er in een nieuw mailbericht bijlagen (volgens mij max 1 per mail) worden toegevoegd.

    Het enige voordeel van hotmail op de native mail app die ik heb kunnen ontdekken is dat Mbox niet de standaard mail applicatie is voor de Iphone (dus als je via je contactlijst iemand wilt mailen opent hij de native app). Dit zou wel makkelijk zijn. Maargoed, als ik iemand mail open ik altijd mbox.

    En al dat gelazer met die ongelezen mails zat ik ook niet op te wachten.

  150. Eurekaaaa! helaas heb ik al een gmail aangemaakt en hotmail eruit gekickt. maar toch!

  151. Yay. Jammer dat POP3 oude zooi is. IMAP is hét mailprotocol geworden zeg maar, net zoals GMail doet. IMAP heeft echt grote grote voordelen boven POP3.

    Maar dit is natuurlijk weer typisch Microsoft 🙂

  152. heeft iemand deze instellingen ook al werkende gekregen op entourage 2008 mac ?

  153. Nouja achterhaald of niet, ik ben er blij mee dat ik eindelijk hotmail ook kan ontvangen en automatisch een melding krijg van een nieuw bericht.

    Eerst werkte het niet om de een of andere reden, daarna mn landsinstelling weer op Netherlands gezet, en toen werkte het even later (toevallig) wel.
    Weet dus niet of dit de oorzaak van het niet functioneren was, maar het werkt hier iig nu.

    Ik hoef iig niet meer zo onbeholpen in te loggen en lang te wachten (gprs) om mn mail te checken op hotmail.
    Aangezien ik veel sociale bezigheden via hotmail regel vind ik het geweldig 🙂

  154. werkt super bedankt voor de tip.

  155. Top! Werkt prima op mijn Italiaanse 3G met Vodafone abbo-tje. 🙂

  156. Origineel geplaatst door Tim
    Top! Werkt prima op mijn Italiaanse 3G met Vodafone abbo-tje. 🙂

    Haha, lucky bastard :).

    -P.s. was er niet een apart programma verkrijgbaar in de appstore voor een aanzienlijk bedrag wat dit eerder mogelijk maakte, zonder pop3 dus?
    If so, kan die ontwikkelaar z’n app nu wel inpakken..

  157. Origineel geplaatst door MeneerDuck
    Yay. Jammer dat POP3 oude zooi is. IMAP is hét mailprotocol geworden zeg maar, net zoals GMail doet. IMAP heeft echt grote grote voordelen boven POP3.

    Maar dit is natuurlijk weer typisch Microsoft 🙂

    Noem die grote voordelen eens? Met name voor de iPhone ?

  158. ik wil zo mijn Hotmail ontvangen in GMAIL maar dit lukt me niet.

    Kan dit of is dit niet toegestaan ?

  159. JA klopt dan had ik eers ook zag dat er 50inbox waren maar zag ze niet??, maar wat je kunt doen is je oude accound verwijderen en een nieuwe aan maken zo als het hier boven staat. toen ik dat gedaan had krijg ik ze in mijn mailbox en kon ze ook zien. sucses er mee.@mausB

  160. Is het ook mogelijk om op de iPhone (alle) mails als gelezen te markeren????

  161. Origineel geplaatst door StaticGull
    Is het ook mogelijk om op de iPhone (alle) mails als gelezen te markeren????

    Even teruglezen in de reacties: kan niet. Wel al je mail naar een nieuw mapje zetten op je pc. Dan komt alleen nog nieuwe mail binnen.

  162. Origineel geplaatst door Nms
    Nouja achterhaald of niet, ik ben er blij mee dat ik eindelijk hotmail ook kan ontvangen en automatisch een melding krijg van een nieuw bericht.

    Eerst werkte het niet om de een of andere reden, daarna mn landsinstelling weer op Netherlands gezet, en toen werkte het even later (toevallig) wel.
    Weet dus niet of dit de oorzaak van het niet functioneren was, maar het werkt hier iig nu.

    Ik hoef iig niet meer zo onbeholpen in te loggen en lang te wachten (gprs) om mn mail te checken op hotmail.
    Aangezien ik veel sociale bezigheden via hotmail regel vind ik het geweldig 🙂

    maar hoe krijg je de mail automatisch binnen dan.. en melding? ik moet steeds naar mail app en dan gaat ie verbinding maken en mail ophalen.

  163. @Nms

    Heel eenvoudig… IMAP synced je inbox op je iPhone en Mac met de mailserver. Als je dus een email verwijdert op je iPhone, dan is hij ook ‘echt’ weg uit je inbox. Met POP3 download je alleen de berichten, maar als je ze weggooit op je iPhone staan ze nog steeds in je account… en dat sucked dus.

  164. Ik heb een heel oud @msn.com emailadres en bij mij wilt het maar niet werken. Ik probeer het nu al dagen, maar nog steeds zonder resultaat.
    Ik heb alles al geprobeerd, waaronder mijn nationaliteit in Nederlands veranderen enz. maar nog altijd tevergeefs.
    Kan iemand mij zeggen of het bij hem/haar wel al gelukt is met een @msn.com account en hoe of is de pop3 support niet mogelijk voor deze oudere accounts?

    MVG

  165. @Frankdj

    Ok, duidelijk, dat is inderdaad wel handig ja. Nu blijf je je je inbox managen op je pc/mac…

  166. Bedankt….het werkt grandioos…nu kan ik eindelijk mijn mail bekijken op mijn i phone

  167. het werkt bij mij nog steeds niet ik krijg een foutmelding. Iemand het probleem al kunnen oplossen ?

  168. Werkt wel, maar ik kan alleen mijn mappen niet zien? Bij mijn andere account lukt dat wel. Iemand een idee hoe ik dat voor elkaar krijg??

  169. Bij mij komt hotmail niet binnen. Er wordt aangegeven dat mijn mailadres niet klopt. weet iemand hoe dit kan? Ik heb een oud hormailadres eindigend op hotmail.com

    groet

  170. Origineel geplaatst door Philippe
    Bij mij komt hotmail niet binnen. Er wordt aangegeven dat mijn mailadres niet klopt. weet iemand hoe dit kan? Ik heb een oud hormailadres eindigend op hotmail.com

    groet

    Je moet inloggen in safari op je hotmail adres en Nederland ingeven als land! Staat duidelijk in de link.

  171. is het normaal dat alleen de inbox te bereiken is en niet de andere mappen als ‘verzonden, junkmail, etc’?

    ik kan namelij alleen in de eerstgenoemde map van mijn hotmail. bij mijn gmail heb ik dit probleem niet…

  172. Waarom zou je nog hotmail gebruiken als je voor Gmail kunt kiezen?

  173. Origineel geplaatst door ilex
    Waarom zou je nog hotmail gebruiken als je voor Gmail kunt kiezen?

    Omdat je bij Hotmail niet bent gebonden aan een minimum van 6 tekens voor “gmail.com”.

  174. Dus als ik het goed begrijp kun je je hotmail op je iphone niet syncen met je werkelijke account? Maw: als ik een mailtje op mn iphone weggooi, staat ie nog steeds in mn echte account?

  175. Kan t nu wel met msn.com of niet want dit slaat nerges op :S??

    Dan gaa ik ook niet meer proberen.

  176. Origineel geplaatst door Bas
    Dus als ik het goed begrijp kun je je hotmail op je iphone niet syncen met je werkelijke account? Maw: als ik een mailtje op mn iphone weggooi, staat ie nog steeds in mn echte account?

    Inderdaad.

  177. bij mij doet die het ook niet de smtp pakt die niet 🙁 jammer genoeg

  178. Het lukt ff niet krijg de mededeling
    Geen verbinding via SSL
    Wilt U account zonder SSL configureren

  179. Origineel geplaatst door Heiko
    Het lukt ff niet krijg de mededelingGeen verbinding via SSLWilt U account zonder SSL configureren

    Hier hetzelfde probleem.
    Is het jou inmiddels al gelukt Heiko?

  180. gewoon op ja drukken dan doet die het (bij mij wel tenminste)

  181. Werkt super hier , alles in 1 keer gelukt!
    Heb nu 12 email adressen erin staan. 🙂

  182. Ja het werkt in 1 keer, niet wat wij gewend zijn van MS… 🙂

  183. Werkt op zich prima, had bij mij ook automatisch de juiste instellingen gevonden. Alleen dat alle mailtjes al nieuw blijven staan vind ik dusdanig irritant dat ik toch mboxmail maar blijf gebruiken. Microsoft, IMAP please?!

  184. Eindelijk een goede uitleg van apple voor het instellen van je hotmail account. Het werkt prima, ik kan nu meerdere accounts instellen. Het jammere is dat je wel nog na het verwijderen van de emails op je iphone ook op de pc de mails moet verwijderen. Hier zou iemand iets voor moeten uitvinden.

  185. Als je iPhone blijft zeiken over dat je pop3 en je wachtwoord, moet je gewoon je wachtwoord een stuk korter maken!
    Werkt perfect!!!!!!

  186. het werkt er ben er erg blij mee. bedankt

  187. Ik heb mijn Email bij upc en krijg dit maar mondjesmaat
    binnen. Kan iemand mij helpen dat mij mails sneller en allemaal binnen komen. Ik heb een Iphone 3G

  188. het werkt ! 😀

    DANKU IPHONECLUB 😀

  189. Werkt hier ook super!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.