iCulture winactie: Withings Thermo

Doe mee en win de Withings Thermo! #winactie #10jaariCulture

We geven de Withings Thermo weg in onze #10jaariCulture winactie. Maak jij kans op deze lichaamsthermometer, die alle data naar HealthKit doorstuurt?

iCulture winactie: Withings Thermo

Je gezondheid is je belangrijkste bezit en daarom verloten we in de #10jaariCulture winactie ook accessoires om je gezondheid in de gaten te houden. We mogen de Withings Thermo weggeven, een connected lichaamsthermometer die vooral voor gezinnen met kleine kinderen een uitkomst is. Koorts? Je weet het binnen een paar seconden. Deze mooie prijs wordt beschikbaar gesteld door onze partner Coolblue en heeft een winkelwaarde van €99,95.

Withings Thermo

We mogen namens Coolblue de Withings Thermo weggeven, een koortsthermometer met bijbehorende app. Het handige van deze thermometer is dat je niet op akelige plekken hoeft te meten zoals in je mond of oksel. In plaats daarvan richt je de thermometer op het voorhoofd van je kinderen of andere huisgenoten. Alle metingen vind je overzichtelijk terug in de app. Withings werkt ook samen met HealthKit, zodat je de temperatuur van je (kleine) kinderen dagelijks kunt bijhouden.

Withings Thermo

De winnaar ontvangt de Withings Thermo met beschermkapje, een handleiding en 2 AAA-batterijen. Niet gewonnen? Geen nood, je kunt deze connected thermometer ook bij Coolblue bestellen.

Withings Thermo

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2017, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.