Reacties voor: Werkzaamheden bij T-Mobile afgerond, storingen voorbij

T-Mobile heeft de samenvoeging van haar netwerk met het Orange-netwerk afgerond. Dat levert een betere dekking op en minder storingen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 48 reacties

  1. ik wist niet eens dat ze bezig waren. mooi zo! en inderdaad, ik woon naast rotterdam, en ik zie ineens dat ik thuis ontvangst heb. het werd eens tijd.

  2. Kreeg net nog 2 kekke lege SMSjes. Geen idee of dat nou aan T-M of aan de iPhone ligt.

  3. Nergens last van gehad hoor! Prima bereik altijd.

  4. Ik heb in mijn huis nog wel de godsganse dag dat de verbinding wegvalt, ene hoek wel bereik, 2 meter verder geen bereik. Nouja daar kan ik nog mee leven ik moet alleen steeds ‘”Geen netwerk meer” in beeld zien.. Ik moet dit wel 40 keer per dag wegklikken. Heeft IEMAND hier alsjeblieft een oplossing voor?!

  5. ik klik nooit wat weg als ik geen bereik heb…

  6. Vooral tijdens vaak tijdens het doen van spellen.. Anders in het lockscreen dan hoef je het niet weg te klikken maar zie je het wel elke keer. Ook al heb je allang weer bereik.

  7. @M1ch3l

    Als je bij in de instellingen bij Aanbieder ‘Automatisch’ selecteert ipv T-Mobile netwerk, dan krijg je geen melding als de verbinding wegvalt.

  8. Mijn 3G bereik is de afgelopen weken juist alleen maar slechter geworden. Eerst altijd “volle bak” 3G en nu op dezelfde plaatsen soms zelfs helemaal geen 3G meer

  9. Ik vind het wel lef hebben om te zeggen dat het 3G netwerk “nog niet optimaal is”.
    Ik heb vandaag weer ‘ns een TMO sim in de iphone gestoken en de 3G ontvangst is in mijn regio nog steeds dramatisch slecht.

  10. SANDER=Koning

    dank!

  11. ik merk in de omgeving purmerend ook een duidelijke verbetering de laatste week

  12. Komende 10 jaar dus Baggerbereik met Tmobile en 3G. Dit valt mij dus vies tegen !

    Als ze 3G aanbieden en de Iphone 2 x zo snel is als de eerste, dan moeten ze dat ook waarmaken !

    Hopelijk komen ze binnen 2 jaar met iets beters; Tmobile of een andere aanbieder, want dit is geen zaken doen zo !

    Na 2 jaar abbo en geen verbeteringen, dan houd ik het voor gezien !

  13. Origineel geplaatst door alvani
    Mijn 3G bereik is de afgelopen weken juist alleen maar slechter geworden. Eerst altijd “volle bak” 3G en nu op dezelfde plaatsen soms zelfs helemaal geen 3G meer

    Af en toe je Iphone uitzetten helpt adviseerde ze mij bij de T-mobile shop utrecht.

  14. Dat is onzin: je iPhone zou je niet hoeven te restarten. Het is geen Windows telefoon: mijn Symbian hoefde ik ook nooit te resetten. Je zou hoogstens je 3g schakelaar in settings even moeten flicken.

    Origineel geplaatst door wesley

    Origineel geplaatst door alvani
    Mijn 3G bereik is de afgelopen weken juist alleen maar slechter geworden. Eerst altijd “volle bak” 3G en nu op dezelfde plaatsen soms zelfs helemaal geen 3G meer

    Af en toe je Iphone uitzetten helpt adviseerde ze mij bij de T-mobile shop utrecht.

  15. maar thuis gebruik je toch gewoon wifi??? En voor bellen heb je altijd dan GSM…@M1ch3l

  16. Ik weet dus niet of het onzin is.
    een ding weet ik wel dat een simkaart zich af en toe op nieuwe moet registreren op het netwerk en dat is wel goed.

    ook un apple moet wel is herstart worden!!!
    werk als jaren met apple en ook die hebben zo hun kwaaltjes.
    maar een ding is zeker het hele windows suck,s

  17. Ik had eerst goed bereik van 3G thuis binnen. Toen in 1 keer helemaal geen 3G en allleen normaal gsm bereik. Toen dat ook niet meer en heb ik naar T-mobile gebeld. Zeiden ze dat de dekking hier goed moest zijn en dat het waarschijnlijk aan de iPhone lag 😀

    Zou ik hem ff naar de winkel moeten brengen. Heel toevallig 2/3 dagen later heb ik in 1 keer weer vol 3G bereik hier. Overal, dus ook binnen. Het kan dus goed zijn dat het hiermee te maken had. Het rare is dan alleen dat die muts van T-Mobile mij dit niet kon vertellen :S

  18. Ik heb al twee klachten ingediend over het 3G bereik. Vroeg er zo’n dame bij de klanten service kan u drie voorbeelden noemen wat u dan bezoekt of wat er gebeurt. Nou mevrouw… Er staat heel simpel geen 3G bovenin. Echt het niveau bij de eerste lijn is zeer laag heb ik soms ‘t idee.

    Ik probeer al vanaf de release date mijn factuur gegevens ook te wijzigen aangezien ze dit verkeerd hebben ingevoerd. 4x al ingediend wordt niet opgepakt door T-M. Volgende maand wordt de incasso ingetrokken heb ik al besloten als ze niks hebben veranderd want ik ben ‘t spuug zat. Niet erg netjes dat ik er zo vaak achter heen moet zitten als zakelijke klant.

  19. Mooi dat ge*** elke keer dat ik niemand kon bellen

  20. @Martijn, mag ik je adviseren om daar even goed over na te denken. Als het incasseren niet lukt kun je er vanuit gaan dat je binnen 48/72uur afgesloten bent. Geef in elk geval schriftelijk aan bij T-mobile dat je dit gaat doen, en dat je je nummer mee wilt nemen naar een andere provider indien ze besluiten je af te sluiten.

    En zorg ervoor dat jij hier een ontvangstbevestiging van hebt. Dus aangetekend of fax!!

  21. mijn Mac pro draait al 3 jaar onafgebroken, op software update restarts na dan. Mijn MacBook pro zet ik alleen uit als ik het vliegtuig in ga (voor de scan) of als hij lang in de sleeve moet. Echt geen reboot om cache of zo leeg te gooien. Is niet nodig voor OSX.

    Origineel geplaatst door wesley
    Ik weet dus niet of het onzin is.
    een ding weet ik wel dat een simkaart zich af en toe op nieuwe moet registreren op het netwerk en dat is wel goed.

    ook un apple moet wel is herstart worden!!!
    werk als jaren met apple en ook die hebben zo hun kwaaltjes.
    maar een ding is zeker het hele windows suck,s

  22. Zo, dan hebben ze nu vast tijd voor mijn probleem. Sinds afgelopen maandag is mijn nummer van vodafone naar t-mobile verhuisd (iphone uiteraard). Leuk,
    nu kan ik wel bellen en sms’en naar anderen, maar anderen niet naar mij! Hoe irritant is dat?
    Las ook hier op t forum dat er meerdere mensen problemen hadden, alleen heb ik wel een specifiek geval zo lijkt het…

  23. @ Martijn: Tsja, en als je dan een reeds contractvrijgemaakt abo uit wilt porteren wegens dekkingsklachten krijg je deze amateuristische praktijken:
    Klik!

    Iemand enig idee hoe ik deze bloedzuigers aan het werk krijg? 17 november 2008 is volgend jaar zeker?

  24. Sinds 3 maanden gebruiker van de iPhone 3G.
    Sinds dag 1 geen problemen gehad met bereik. Studeer in Utrecht, en mijn ouders wonen in een klein dorp aan het strand. In utrecht vol bereik met 3G, overal waar ik kom, zelfs in het ziekenhuis (UMCU) en ook in Rockanje vol bereik met GPRS. Niks te klagen dus, geen last van weg vallende gesprekken, geen haperende 3G verbinding.

    Geluk of woon ik in goed “gecoverde” gebieden?

  25. Hier in huis blijft het lastig,soms perfecte 3G,soms helemaal niks,zonder dat de iPhone van zijn plek komt…
    Verder eigenlijk overal goeie ontvangst hier in Rotterdam

  26. Ik heb nog steeds geen bereik hier in Nesselande, Rotterdam

  27. 3G is in de steden zelf prima naar mijn bevindingen maar daartussen in is geen pijl op te trekken !

    Onderweg met de auto maar is je navigatie gebruiken of in de trein internetten tussen de stations in, dat is echt om van te janken !

  28. ik heb eigenlijk overal wel 3G behalve in mijn huiskamer
    maar daar heb ik gelukkig wi-fi

  29. Nou, met Orange had ik altijd perfekt ontvangst in mijn eigen huis… Sinds T-Mobile het overgenomen heeft heb ik hier niets meer…. Ja, soms als ik mijn telefoon op een bepaalde manier in de hoek leg…. pffft….

  30. in mijn postcode gebied 4751 is er niets verbeterd. Nog steeds geen 3G hier helaas.

    Ik bel morgen even naar Tmobile om te vragen of er nog een mast bij komt misschien.

  31. iPhone met KPN simkaart, vrijwel overal probleemloos 3G bereik.

  32. Zit in Nieuw-Vennep precies in de blindspot waar 3G binnen niet mogelijk zou zijn. Heb ik weer… Verder in Diemen binnen kantoor regelmatig sterk wisselend signaal. Dan weer 3G en dan weer niet. Ga na twee maanden maar eens klagen.

  33. iPhone met vodafone, nog geen enkele keer geen 3G gehad en download snelheid van gemiddeld 160KB!! Echt een verademing na het T-Mobile fiasco!!!

  34. Woon in Zandvoort een drama! In heel Zandvoort geen verbinding! Zeker in een strtaal van 5 kilomter rond Zandvoort geen verbindng te krijgen niet leuk meer.
    Zou in Oktober zijn opgelost…..ga maar weer eens bellen

  35. In Hoofddorp heb ik nog steeds orange tussen de aanbieders staan in de lijst. T-Mobile geeft nog steeds geen bereik binnen, orange blijkbaar dus wel. Ik merk dus niets van een verandering.

  36. Hier in Alphen aan den Rijn heb ik prima dekking. Overal 3G. Was laatste bij me zusje langs in Boskoop echter, daar moest ik het doen met GPRS. 🙁

  37. Mijn neef heeft de iphone met Vodafone en heeft daarmee altijd en zo goed als overal 3g bereik.
    Zelfs in de grootste gehuchten hier in het hoge Noorden.

    Hij woont in een dorpje en zijn vriendin heeft ook de iphone en die heeft geen 3g bereik in het dorp, hij met zijn vodafone abbo heeft daar gewoon vol 3g bereik..

    ik weet het wel..nog anderhalf jaar en stap ik over op vodafone

  38. Origineel geplaatst door Deji
    ik weet het wel..nog anderhalf jaar en stap ik over op vodafone

    En jij denkt dat er over anderhalf jaar niet een nieuwe iPhone is die je heul graag wil hebben en die heul erg alleen via T-Mobile te krijgen is?…

  39. Kom van KPN en altijd prima ontvangst, echter nu een tijdje T-Mobile… maar op sommige plekken kan ik gewoon niet bellen, dan heb ik zelfs geen bereik met de telefoon… dat vindt ik toch wel erg.. dat je tegenwoordig nog op sommige plekken geen beriek hebt.. had ik niet verwacht!

  40. Origineel geplaatst door David
    Kom van KPN en altijd prima ontvangst, echter nu een tijdje T-Mobile… maar op sommige plekken kan ik gewoon niet bellen, dan heb ik zelfs geen bereik met de telefoon… dat vindt ik toch wel erg.. dat je tegenwoordig nog op sommige plekken geen beriek hebt.. had ik niet verwacht!

    Kom maar eens hier in het dorp met KPN, nada ontvangst, terwijl Tmobile volle bak ontvangst heeft. Iedere provider heeft black spots!

  41. Jongens nie zeure,, TMobile FTW!! 😛

  42. Nee, geen T-mobile..Vodafone is stukken beter, veel beter bereik op veel meer plekken, dat is voor mij in elk geval bewezen.

  43. Origineel geplaatst door Deji
    Nee, geen T-mobile..Vodafone is stukken beter, veel beter bereik op veel meer plekken, dat is voor mij in elk geval bewezen.

    T-Mobile heeft gewoon de slechtste dekking van alle providers in Nederland en de iPhone 3G heeft het slechtste ontvangst van bijna alle telefoons. Deze twee feiten samen maken het een drama. Als je toch een iPhone 3G wilt dan is de beste optie om er een in Belgie te halen i.c.m. een niet T-Mobile abonnement (lees: Telfort, KPN of Vodafone).

  44. dat de iphone3g de slechtste ontvangst heeft weet ik niet, mijn neef heeft altijd goed ontvangst met vodafone op de iphone3g.

    Ik zelf heb trouwens ook hier in de stad wel goed ontvangst alleen op sommige plekken wat minder 3g ontvangst waar hij dus wel ontvangst heeft..maar goed..heb er zelf niet superveel last van.

  45. @koen

    Ik heb precies hetzelfde, hele week gebeld met T-M en krijg steeds te horen dat het die middag opgelost moet zijn. Ben al sinds maandag niet meer bereikbaar en ook vandaag nog geen verbeteringen! Ben maandag over gestapt op T-mobile en sindsdien dus onbereikbaar, kan zelf overigens wel bellen en smsen.

  46. Origineel geplaatst door Erp
    mijn Mac pro draait al 3 jaar onafgebroken, op software update restarts na dan. Mijn MacBook pro zet ik alleen uit als ik het vliegtuig in ga (voor de scan) of als hij lang in de sleeve moet. Echt geen reboot om cache of zo leeg te gooien. Is niet nodig voor OSX.

    Origineel geplaatst door wesley
    Ik weet dus niet of het onzin is.
    een ding weet ik wel dat een simkaart zich af en toe op nieuwe moet registreren op het netwerk en dat is wel goed.

    ook un apple moet wel is herstart worden!!!
    werk als jaren met apple en ook die hebben zo hun kwaaltjes.
    maar een ding is zeker het hele windows suck,s

    Beetje laat kan je gelijk in hebben.
    maar zelfs ik zet mijn macbook niet uit als ik gaat vliegen voor mijn werk vlieg ik bijna elke maand wel 2 of 3 maal heen en weer. toen die tijd bij de shop adviseerde zij mij om dat wel te doen inmiddels al weer 6 jaar geleden dat zij mij dit wijs hebben gemaakt!!.

    verder prima spul macbook,s alleen erg kras gevoelig.
    als je ook nog een peutertje hebt rond lopen die denkt dt het speelgoed is kan je jou eigen wel voorstellen hoe mijn 3 maanden oude macbook pro er uit ziet

  47. Ook ik mocht op 3 november mijn sim-kaart verwisselen, wegens een ander abonnement. En ook bij mij geen mogelijkheid tot het ontvangen van telefoontjes.
    Hierover gebeld met de (overigens zeer vriendelijke) klantenservice. Het zou allemaal aan het eind van die dag opgelost zijn.
    Op 4 november gebeld, weer hetzelfde antwoord. Ook op 5 november, 6 november en dus vanmorgen weer een antwoord dat het deze dag opgelost zal zijn!
    Dit is toch niet normaal meer!!!

  48. ik heb een probleempje ik krijg geen verbinding via mijn mobiele telefoon ik had ongeveer 2 maanden gratis internet via telfort spot vanaf donderdag 20 november 2008 kon ik er niet meer op toen kreeg ik weer verbinding maar volgens mij komt het door een storinggg vanwege de windd…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.