WeatherPro icon

WeatherPro ondersteunt nu Netatmo regenmeter

Je kunt in WeatherPro voortaan data bekijken van de Netatmo regenmeter. Zo weet je ook hoeveel het bij jou in de buurt heeft geregend.

WeatherPro iPhone beste weerapps iOSWeerapp WeatherPro heeft in een update ondersteuning gekregen voor de Netatmo regenmeter. Heb je dit apparaat buiten staan, dan zie je voortaan in WeatherPro precies hoeveel regen er bij jou in de buurt is gevallen. Met de app-update is WeatherPro ook geoptimaliseerd voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

De update bevat nog een extra bonus voor iPhone 6-bezitters: de barometer van de M8-chip wordt voortaan voor WeatherPro gebruikt om luchtdruk te meten. Hierdoor kun je op twee manieren het weer bij jou in de buurt met de app meten. Normaliter ben je beperkt tot algemene data die de app via het internet binnenhaalt.

Je bekijkt de data van je regenmeter door in de app in te logen met je Netatmo-account. Daarna wordt de meetdata op het startscherm van de app getoond.

Netatmo kondigde eerder ook de Welcome aan: een slimme beveiligingscamera met gezichtsherkenning. Deze kan met een bijbehorende iPhone-app communiceren, net als andere Netatmo-accessoires.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2015, 17:58
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen netatmo, weer, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.