De Wakeout-app maakt je wakker met een workout

Met de nieuwe wekker-app Wakeout moet je meteen na het ontwaken een workout doen, zodat je vol energie naast je bed staat.

Misschien word jij morgenochtend wel op een heel andere manier wakker: met een workout. De nieuwe app Workout gaat je daarbij helpen.

Wakeout App

Workout: wakker met een workout

Gewone wekkerapps zijn saai. Om een beetje te kunnen opvallen moet je al iets verzinnen zoals Carrot Alarm of een app waarbij je kleine opdrachten moet uitvoeren, zodra je opstaat. Wakeout probeert het op een heel andere manier: die maakt van je slaapkamer een sportschool. Bij het ontwaken moet je meteen met een workout aan de slag.

Wakeout is een pas verschenen app, die je uitdaagt om te gaan sporten zodra je wakker bent. Je kunt daarvoor gewoon in bed blijven liggen. Je doet bijvoorbeeld Bed Climbers (een klimmende beweging maken op handen en voeten), Pillow Situps (situps terwijl je een kussen vasthoudt) of een Pillow Back Squat (kniebuigingen met een kussen in de nek). Voor die laatste oefening zul je wel uit bed moeten klimmen.

De oefeningen duren minder dan 3 minuten, dus het zijn erg korte oefeningen die je trouwens in je pyjama kunt doen. Het hoofdkussen gebruik je daarbij als gewicht of om je balans te houden. Het doel is om energiek wakker te worden, zodat je daarna alles aan kan.

Kies je voor een betaald lidmaatschap dan krijg je meer dan 65 workouts, de mogelijkheid om onbeperkt door te gaan met je workouts en nog wat andere extra’s. Maar dat is niet nodig om morgenochtend al gebruik ervan te kunnen maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2017, 22:52
Categorie Apps
Onderwerp wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.