VCSO-Cam-icon

Deel je favoriete VSCO Cam-foto’s met Collections

VSCO Cam voegt een retweet-achtige functie toe met Collections, zodat gebruikers van de foto-app nog gemakkelijker de mooiste kiekjes met elkaar kunnen delen.

VCSO-Cam-icon

De populaire en gewaardeerde camera-app VSCO Cam is er met de nieuwste update een stuk socialer op geworden. Dankzij de nieuwe Collections-optie kun je foto’s van andere VSCO Cam-gebruikers delen, wat de nadruk wederom op het social media-aspect van de app legt.

Met de Grid en Journal functies konden gebruikers al hun kiekjes delen met andere VSCO-fotografen, en Collections versterkt deze onderlinge band alleen nog maar verder. Zodra je een foto ziet die je wel bevalt kun je hem ‘re-sharen’ met andere gebruikers, zoals een retweet dat doet op Twitter.

Fotograaf blijft in controle

Gedeelde foto’s behouden de link naar de originele fotograaf, zodat hij of zij met de eer kan blijven strijken voor dat ene mooie plaatje. De fotograaf is ook de enige die te zien krijgt hoe vaak een foto gedeeld en bekeken is, en in tegenstelling tot een fotodienst als Instagram kan er niet geliked of gereageerd worden. Alle foto’s die je op deze manier doorstuurt worden opgeslagen in je Collection, die ook weer bekeken kan worden door anderen.

Naast de nadruk op het sociale aspect, voegt de update ook nog wat andere handigheidjes toe aan VSCO Cam. Zo kun je nu de volumeknop van je iPhone gebruiken om een foto af te drukken en zijn er verschillende bugs gefixt.

Lees ook: De 10 beste foto-apps voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2015, 12:53
Categorie Apps
Onderwerp vsco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.