VPRO kondigt 3VOOR12 Luisterpaal voor de iPhone aan

De VPRO heeft de 3VOOR12 Luisterpaal voor de iPhone aangekondigd. De applicatie komt binnenkort in de App Store en geeft toegang tot nieuwe albumreleases, waarbij je via streaming audio kunt luisteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

3voor12 luisterpaalMet de 3VOOR12 Luisterpaal van de VPRO kun luisteren naar nieuwe albums, nog voordat ze in de winkel liggen. Op die manier ontdek je nieuwe muziek en maak je indruk op je vrienden omdat je altijd de nieuwste bands kent. De Luisterpaal was tot nu toe via de website te gebruiken, maar daar komt binnenkort verandering in: er is namelijk een iPhone-applicatie onderweg naar de App Store, waarmee je toegang krijgt tot de 3VOOR12 Luisterpaal, ook onderweg. De VPRO deed onlangs al via Twitter een oproep voor tien betatesters.


Mocht je daar wel oren naar hebben: helaas, alle ‘vacatures’ zijn inmiddels vervuld. Namens iPhoneclub zal Edward dit weekend een blik op de applicatie werpen. Om te voorkomen dat ik al teveel gras voor zijn voeten ga wegmaaien hou ik het maar bij onderstaande screenshots. Binnenkort dus in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 augustus 2009 om 14:49
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.