BNNVARA-app met filmpjes.

De nieuwe BNNVARA-app is een soort Snapchat met je favoriete programma’s

BNNVARA is een nieuwe app van de gelijknamige omroep waarin je op een Snapchat-achtige manier geinige filmpjes vindt. De filmpjes bevatten opdrachten, polls en je kunt er zelf met een foto op reageren.

BNNVARA-app met filmpjes.
Als je graag naar de tv-programma’s van BNNVARA kijkt, dan kun je nu nog meer meekrijgen van je favoriete programma’s en presentatoren met de gelijknamige app. De BNNVARA-app is een soort Snapchat-achtige app met korte filmpjes die je kunt liken, waarop je zelf kunt reageren met een geinige foto en nog veel meer.

BNNVARA is een soort Snapchat

Net als bij Snapchat werkt BNNVARA met korte filmpjes en veeg je naar links, rechts, omhoog en omlaag om door de app te navigeren. Om de app te kunnen gebruiken, moet je allereerst inloggen met je Facbook- of Google-account. Daarna is het verstandig om de video te bekijken waarin uitgelegd wordt hoe je de app precies gebruikt. Alle filmpjes in de app worden alleen verticaal weergegeven, net als in bijvoorbeeld Snapchat.

BNNVARA intro en opdracht voor de Lama's.

Uit de uitlegvideo blijkt wel dat de BNNVARA-app een beetje een schijtlollige app is waar je alles niet te serieus moet nemen. Je kunt op video’s reageren door je eigen foto te posten, inclusief met in de app verdiende stickers zoals een frikandel met mayonaise. Je kunt in de filmpjes ook stemmen op polls en de uitslag daarvan bekijken door omhoog te vegen.

Momenteel vind je in de app bijvoorbeeld een video van 3 op Reis, waarin je moet raden welk land er te zien is. Ook is er een video waarin BNNVARA-presentatrice Geraldine Kemper allerlei vragen beantwoord in het onderdeel Printpraat. In een andere video geeft NPO 3FM-dj Domien Verschuuren jou de opdracht om een liedje te raden aan de hand van emoji’s. De BNNVARA-app biedt dus allerlei extra fragmenten, filmpjes van bekende gezichten en geinige opdrachten. Het gaat onder andere om content van #BOOS, 3 op Reis en Joop.

BNNVARA-stickers.

Behalve het startscherm, vind je in de app ook een zoekfunctie, een meldingenoverzicht en een samenvatting van al je bijdragen en verdiende stickers in je eigen profielpagina. Via de instellingen kun je tot slot aangeven of BNNVARA jouw bijdragen mag gebruiken voor tv-uitzendingen of online filmpjes. Deze optie staat standaard uit, waardoor je gelukkig niet onverwacht je eigen hoofd op televisie terugziet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 augustus 2017 om 15:00
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.