VTM GO-app.

VTM GO officieel van start: nieuwe videodienst van Belgische zenders

VTM heeft de nieuwe videodienst VTM GO officieel uitgebracht. Met VTM GO kijk je niet alleen programma's van een aantal Belgische zenders, maar ook naar internationale series.

VTM had al een tijd een eigen app, maar nu is deze omgezet naar de nieuwe VTM GO-app. Met VTM GO kijk je naar programma’s van VTM, Q2, CAZ en meer. Naast terugkijken kan je met de app ook live kijken naar zeven Vlaamse zenders. Het internationale aanbod bestaat onder andere uit een serie van HBO. De app is voor de komst van de nieuwe dienst in een nieuw jasje gestoken.

VTM GO van start

VTM GO is gratis te gebruiken. Iedereen kan zich aanmelden en met reclame kosteloos naar het aanbod kijken. Het grote verschil tussen de vroegere VTM-app en de nieuwe VTM GO, is dat er niet alleen maar content van de VTM-zender te zien is. Alle series en programma’s van de Medialaan-zenders zijn in de app te bekijken, waarvan dus ook enkele internationale series. In VTM GO vind je bijvoorbeeld de HBO-serie Locked Up en de Deens-Duits-Vlaamse serie The Team 2. De zeven zenders die meedoen zijn VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS, VTM KIDS JR en Music. In de app is dan ook een speciale kidsomgeving beschikbaar, zodat kinderen alleen naar voor hun geschikte programma’s kunnen kijken.

VTM GO-app.

De app past zich aan op basis van het kijkgedrag. Je krijgt dus een andere selectie op de startpagina te zien aan de hand van de programma’s en series waar je graag naar kijkt. Met de app is het ook mogelijk om content te streamen via Chromecast. Binnenkort komt er nog AirPlay-ondersteuning aan. Er is ook al een tijd een VTM-app op de Apple TV, maar die lijkt nu nog niet te zijn bijgewerkt voor de nieuwe VTM GO.

Eerder deze maand ging de betaversie van VTM GO al van start, die volgens Medialaan goed ontvangen is.
Vanaf nu kan iedereen dus gratis kijken naar het aanbod van VTM GO, hoewel je dus wel rekening moet houden met reclameblokken die niet door te spoelen zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2019, 12:18
Via Via Tweakers
Categorie Apps
Onderwerpen belgische apps, televisie, vtm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.