Reacties voor: Voorraad iPhone 3GS bij operators neemt af

De voorraad van de iPhone 3GS neemt af bij diverse toeleveranciers en operators. Mogelijk wordt het toestel vervangen door een ander budgetmodel of komt er een bijgewerkte versie van de 3GS.
Lees het complete artikel → Voorraad iPhone 3GS bij operators neemt af
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Verbeterde specs verwacht ik niet, waarom investeren in een oud model? Kan me niet heugen dat Apple dat deed in de iPhone lijn.. Ook niet toen we van 3G–>3GS gingen… Denk eerder dat dit de eerste tekenen zijn van de definitieve verkoop van een nieuwe iPhone 🙂

  2. Mijn telefoon, nog steeds tevreden ermee 🙂

  3. Niks mis mee,maar merk wel een verschil met de versie.4.3.3 vind ik langzamer dan b.v. 4.2.1 of daarvoor.Ik merk ook dat alles buiten safari sneller typt terwijl dit eerder geen problemen gaf.Ook het laden van applicaties gaat langzamer dan eerdere versies.Het is geen groot verschil maar merk het wel.Mijn ipad 2 is daar in tegen wel supersnel.

  4. 3GS mijn geweldig model. Hoop dat ze deze nog wel na de IOS5 ook nog meenemen in de updates

  5. 3gs does get ios 5 but probably only up to 5.2 , like the old 3g had with ios 4

  6. Twee en een half jaar oud en nog steeds een fantastisch apparaat. Misschien wat traag, misschien wat mindere foto’s en beeld maar qua beleving perfect. Als iOS5 er soepel op draait wacht ik op de 6.

  7. @Bart:

    Dat is toch juist wat ze deden van de 3G naar de 3GS!!
    zelfde body, verbeterde spec’s……

  8. Mijn iPhone 3GS is nog steeds een perfect en prachtig toestel, volgens mij het beste dat ze tot nu toe uitbrachten bij Apple…

  9. Ja, Dan krijgen we nu de 3GSS.

    Oh nee… ; )

  10. 3GS werk nog altijd beter dan Iphone 4 🙂

  11. Hetzelfde hier, ik ben nog dik tevreden over mijn 3GS. Zolang er nog iOS updates zijn voor de 3GS, blijf ik erbij.

  12. Ben verknocht aan m’n 3GS!!!!
    Voor mij voorlopig geen nieuwe.

  13. Een ander “budget” model? Hoezo was de 3GS een budget model? de prijs van het toestel is de laatste jaren nauwelijks aangepast, je kon als je nu een telefoon kocht en moest kiezen eigenlijk nooit een 3GS nemen omdat de iPhone 4 bijna even duur is. Dat ze ze uberhaupt nog hebben verkocht verbaast me!

  14. Origineel geplaatst door Bart
    Verbeterde specs verwacht ik niet, waarom investeren in een oud model? Kan me niet heugen dat Apple dat deed in de iPhone lijn.. Ook niet toen we van 3G—>3GS gingen… Denk eerder dat dit de eerste tekenen zijn van de definitieve verkoop van een nieuwe iPhone

    Het hoeft niet perce om verbeterde specs te gaan, softwarematig de processor laten overclocken kan al veel geven en zowat alle processors die op de markt aanwezig zijn, zijn begrenst tot een bepaalde clocksnelheid. Maar het zou idd een mogelijkheid zijn dat Apple ruimte maakt voor de productie van een ander “budget” model.

  15. Ik had het gevoel dat de 3GS ook softwarematig ‘afgebouwd’ werd. De laatste iOS versies lijken trager en ook mijn gps fix is in de loop van de tijd steeds slechter geworden. Hebben jullie daar ook last van?

  16. Ik geloof dat ik mijn 3GS al sinds iOS4 niet meer met TomTom kan gebruiken. Sindsdien nooit meer een nauwkeurige stabiele gpsfix gehad. Ik gebruik mijn iPad voor navigatie nu.

    Verder kan ik zeggen dat iOS5 (beta4) eigenlijk perfect draait op een 3GS. Het nieuwe berichtencentrum is een verademing!

  17. Daar heb ik ook last van met mijn 3GS. Geloof sinds iOS4 ergens geen goede GPSfix meer gehad. In ieder geval geen stabiele. TomTom op mijn 3GS is ook onbruikbaar. Daar gebruik ik nu mijn iPad voor.

    Verder kan ik zeggen dat iOS5 (beta4) perfect draait op een 3GS. Het o.a. nieuwe berichtencentrum is een verademing! En alles online in een back-up natuurlijk 🙂

  18. @Johan:
    Geen last van, alles werkt nog perfect zoals het zou moeten, ik draai voor de moment 4.3.3 met een jailbreak.

  19. En ik kan nu ook weer even vooruit met m’n nieuwe 3GS 32GB. Waarschijnlijk refurb, maar het voelt in elk geval aan als nieuw.

  20. haha ja. Een stukje zit ook altijd tussen de oren denk ik altijd maar 😀

  21. Ik draai 4.2.1 op m’n 3GS en ga binnenkort navigon hard nodig hebben. Geen jailbreak. Zo te lezen is updaten niet zo handig omdat navigon het dan wel eens zou kunnen laten afweten? Wie kan me iets zeggen hierover? Dank alvast.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.