Volgende generatie iPhone: meer onderdelen en hoesjes

In Portugal zijn onderdelen van de volgende generatie iPhone gefilmd. Ook heeft hoesjesmaker Ideal een serie hoesjes gemaakt voor deze iPhone, waarschijnlijk op basis van geruchten.

ideal caseDe volgende generatie iPhone verspreidt zich als een virus over de wereld: Silicon Valley, Vietnam, Tsjechië… en nu Portugal. Op diverse plekken blijkt de iPhone (of onderdelen daarvan) al te zijn opgedoken. Onderstaande video’s van de website iPhonePortugal.com tonen onderdelen die in China werden gefabriceerd. De bron willen ze niet noemen, maar ze benadrukken dat de onderdelen niet gestolen of gevonden zijn. De onderdelen zien er professioneel gemaakt uit en bevatten op het eerste gezicht geen foutjes.

Een lezer van de website kocht de onderdelen in China, voor een niet nader te noemen prijs. Ook in dit geval weet iPhonePortugal niet of het om originele onderdelen gaat, of om onderdelen die bij een fabriek voor klonen (of reparatie-onderdelen) van de lopende band zijn gerold.

Twee video’s tonen hoe de onderdelen eruit zien:

De nieuwe iPhone inspireert ook hoesjesmakers. Fabrikant Ideal heeft al een serie beschermhoezen voor de iPhone gemaakt, die ze per mail wereldkundig maken. Deze hoesjes hebben een opening voor de camera en flitser. Ideal baseert zich waarschijnlijk op geruchten en gelekte foto’s om alvast deze hoesjes te kunnen produceren. Eerder werden wel eens iPod touch-hoesjes met camera-opening ‘gelekt’ als bewijs dat het apparaat toch echt een camera zou krijgen, maar dat is nog geen realiteit geworden.

Hieronder de foto waarmee Ideal de hoesjes aanprijst:

ideal case iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2010, 15:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, hoesje, ideal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.