Steve Jobs vanavond op het podium bij All Things Digital

Steve Jobs komt vanavond op het podium van D: All Things Digital, de technologieconferentie van The Wall Street Journal. Jobs had in 2007 een legendarisch optreden met Bill Gates, maar deze keer is Steve Ballmer namens Microsoft aanwezig.

all things digitalVeel mensen herinneren zich waarschijnlijk nog het optreden van Steve Jobs en Bill Gates, drie jaar geleden op D: All Things Digital, de digitale conferentie van The Wall Street Journal. Vanavond is het weer zover: tijdens de achtste editie van D: All Things Digital is Steve Jobs opnieuw aanwezig. Hij zal op het podium geïnterviewd worden, net als Facebook-oprichter Mark Zuckerberg, HTC CEO Peter Chou, voormalig HP CEO Carly Fiorina en filmregisseur James Cameron.

Tijdens het legendarische interview in 2007 praatten de twee topmannen over de historie van de computer, maar ze keken ook vooruit. Op de vraag met welke apparaten we over vijf jaar (dus in 2012) zullen rondlopen antwoordde Gates zelfbewust: “Yeah. I mean, I believe in the tablet form factor”, terwijl Jobs zich op de vlakte hield met: “It will be the PC maybe used a little more tightly coupled with some back-end Internet services and some things like that.” Uit niets was destijds op te maken dat Apple plannen had om zelf een tablet te lanceren. Een transcriptie van het interview is op D5 Highlights te vinden en een video met de hoogtepunten is hieronder te zien:

We zijn benieuwd wat Jobs deze keer te vertellen heeft over het succes van de iPad, de relatie met Google en eventuele toekomstplannen. Bill Gates is deze keer niet van de partij, wel Microsoft CEO Steve Ballmer met chief software architect Ray Ozzie.

Via: All Things Digital

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2010, 14:24
Categorie Apple
Onderwerpen evenement, steve jobs, wall street journal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.