Vodafone laat klanten komende vier dagen gratis bellen en SMS’en

Abonnees en klanten van Vodafone kunnen van 2 tot en met 5 mei gratis bellen en SMS'en. Dit doet de provider als goedmakertje voor de storing begin april in de Randstad.

VodafoneAbonnees en prepaid-klanten van Vodafone kunnen de komende vier dagen gratis bellen en SMS’en. Op deze manier probeert Vodafone de storing die begin april plaatsvond goed te maken. Voor mobiel internet moet nog wel betaald worden, maar abonnees met een data-abonnement krijgen in de maand mei 10 procent korting op hun bundels.

Het is van 2 tot en met 5 mei mogelijk om gratis te bellen en SMS’en met zowel een abonnement als een prepaid-kaart van Vodafone. Wil je hier met een iPhone gebruik van maken, let er dan wel op of je iMessage gebruikt: vanaf iOS 5 stuurt de iPhone automatisch een bericht via internet wanneer de ontvanger ook een iPhone, iPod touch of iPad met iOS 5 heeft. Deze functie kun je uitschakelen door naar de instellingen van je iPhone te gaan, op Berichten te drukken en de schakelaar bij iMessage uit te zetten. Hierdoor kun je ook geen iMessages ontvangen, waardoor abonnees bij andere providers wel SMS-berichten uit hun bundel moeten gebruiken om je te bereiken.

Een brand bij één van Vodafone’s zendposten in Rotterdam zorgde ervoor dat het netwerk plat lag in onder andere Rotterdam, Den Haag en Kennemerland. De overbelasting van het netwerk zorgde ook voor problemen in de rest van het land. Volgens Vodafone had een kwart van de abonnees last van de storing. In april werd de actie van vandaag al aangekondigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2012, 10:06
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.