Flyover iOS

Video toont City Tours voor Kaarten-app iOS 8

In een video laat ontwikkelaar Pierre Blazquez zien hoe je City Tours in de Kaarten-app van iOS 8 kunt activeren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Flyover iOSEen video laat de City Tours in de Kaarten-app voor iOS 8 zien. Deze nieuwe functie werd door Apple al even kort genoemd tijdens de presentatie van iOS 8 op WWDC, maar tot vandaag was het nog onduidelijk wat Apple precies met City Tours bedoelde. We hadden wel wat vermoedens die we in een eerder artikel al hebben benoemd – en die blijken in de nieuwe video te kloppen. Met City Tours krijg je in iOS 8 een rondleiding door steden waarvan er Flyover 3D-kaarten beschikbaar zijn.

Met City Tours zoomt Apple Maps langzaam in op een stad, waarna de camera draait rond monumentale gebouwen. De functie bevindt zich nog in een zeer vroege betafase: ontwikkelaar Pierre Blazquez kon de City Tours enkel activeren via een verborgen debugmenu in de iOS 8-beta. Het is onduidelijk hoe je dit debugmenu tevoorschijn kunt halen. Vermoedelijk zal Apple de City Tours in een latere beta beschikbaar stellen voor alle testers.

Nog niet alle steden ondersteunen op het moment City Tours. Op het moment werken enkel Rome, Stockholm, Barcelona, New York, Parijs, Glasgow, Kaapstad, Perth, Bordeaux en San Francisco. Verwachting is dat Apple later meer steden toevoegt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 0:00
Categorie iOS
Onderwerpen apple kaarten, apple maps, ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.