Skype herstelt fouten op iPhone: berichten weer verwijderen

Skype herstelt wat fouten die in het nieuwe Skype 5.0 op iPhone zijn geslopen. Je kan recente berichten en gesprekken weer verwijderen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Beste gratis bellen app Skype iPhoneDe nieuwe Skype die vorige week werd geïntroduceerd, moest het even stellen zonder een paar handige functies. Maar de chat- en belapp onder het beleid van Microsoft heeft snel ingegrepen. Een week later zijn de grootste missers in Skype 5.0 hersteld. Zo kunnen recente gesprekken en chats weer verwijderd worden, precies op de manier die we verzochten: met een lange druk op een chat of gesprek. Het is niet de enige fout die Skype herstelt.

Skype zeg het met smileysSkype versie 5.1 voor iPhone brengt ook weer een van de specialiteiten van Skype ten opzichte van andere chatapps terug. Je kan weer berichten bewerken nadat je ze hebt geplaatst. In het menuutje dat je ziet als je een geschreven bericht vasthoudt, zie je niet alleen meer een kopieer- en verwijderknop. Je kan er ook een bericht bewerken.

Een extra toevoeging van de nieuwe update is dat je nu favoriete personen en (groeps)chats kan toevoegen vanuit het Favorieten-scherm. Daarvoor hoef je dus niet langer een chat te benaderen. De applicatie heeft zijn VoiceOver-ondersteuning voor blinden en slechtzienden verbeterd en ook rept Skype over algemene verbeteringen die niet gespecificeerd worden in de update.

Skype 5.1 geeft gehoor aan een paar van de fouten die veel gebruikers van de applicatie opmerkten in de App Store en die wij opsomden in ons overzicht 6 fouten die het nieuwe Skype op iPhone maakt. Helaas komen bestanden die je verstuurt van andere Skype-versies nog steeds niet aan in de nieuwe iPhone-app – en andersom.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:51
Categorie Apps
Onderwerp skype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.