Bekijk de video van de Apple WWDC 2014-keynote nu online

De video van Apple's WWDC 2014 keynote is nu online te bekijken. Bijna 2 uur video met alle belangrijke aankondigingen. Komt dat zien!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-wwdc-craigLukte het vanavond niet om naar de livestream van de WWDC 2014-keynote te kijken, dan is er geen man overboord. De complete video van het twee uur durende evenement is nu via de Apple-site te bekijken. Er werden in sneltreinvaart enorm veel aankondigingen gedaan, dus we snappen best dat je bepaalde gedeeltes nog eens wilt terugspoelen. Wil je een samenvatting van alle aankondigingen van vanavond – die hebben we ook!

Tim Cook en Craig Federighi hadden een volgepakt programma over OS X Yosemite, iOS 8 en allerlei developertools, van HomeKit tot HealthKit en CloudKit. De video is over een paar uur ook in iTunes te vinden, zodat je ‘m makkelijk op de iPhone of iPad kunt meenemen. Lach nóg een keer om de kettingzaaggrap van Craig Federighi of kijk nog een keertje hoe Apple uitlegt wat de Extensibility-functie inhoudt.

Update: de video is nu ook via YouTube te bekijken:

Apple liet aan het begin van de keynote een video zien, die bijna vijf minuten duurde en die laat zien welke favoriete apps mensen hebben. Ook die is de moeite van het bekijken waard:

Alle WWDC-hoogtepunten in 10 minuten

En voor wie het teveel moeite vindt om twee uur lang te kijken: hieronder zie je alle hoogtepunten in 10 minuten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juni 2014, 8:35
Categorie Apple
Onderwerpen keynote, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.