blok-shell-ipad-mensen

Het vernieuwde Logi(tech) trapt af met… een iPad-hoes?

Logitech verjongt en vernieuwt met een nieuwe merknaam en logo. Daar horen natuurlijk ook hippe producten bij. Logi gaat van start met deze drie iPad-hoezen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Logi-BLOK

Logitech vindt het hoog tijd om te vernieuwen en noemt zichzelf voortaan Logi. Een nieuwe naam zonder ‘tech’ en een hip logo, dus we waren benieuwd welke producten ze gaan uitbrengen die bij dat nieuwe imago passen. Of deze iPad-hoezen dat uitstralen, is de vraag. Oordeel zelf maar.

De nieuwe BLOK-lijn van Logi doet zijn naam eer, aan door de rondingen van Apple’s tablet een stuk scherper te maken. Zeker dankzij de felle kleuren heeft je iPad Air 2 of Mini daardoor wel iets weg van de Microsoft Surface, die ook een wat hoekiger design heeft. Dit moet er onder meer voor zorgen dat je iPad beter beschermd is tegen stoten en vallen.

Logi BLOK: drie blokken

De BLOK-serie bestaat uit drie modellen: de BLOK Shell (€39,99) is een standaard case die je om de achterkant van de iPad klikt. De BLOK Case (€69,99) beschermt naast de achterkant ook het scherm van de tablet en heeft een standaard op de achterkant waarmee je de iPad rechtop kunt zetten. Tot slot voegt de BLOK toetsenbord-case (€129,99) een toetsenbord toe aan het geheel, zodat je er gemakkelijk op kunt werken als je onderweg bent. De drie cases zijn nu te bestellen op de website van Logi eh… tech.

Lees ook: Bluetooth-toetsenbord koppelen met iPhone of iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2015, 0:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, ipad, logi, logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.