Vergelijking 4,7-inch iPhone 6 met Galaxy S5 en iPhone 5s

Hoe groot is een iPhone 6 met 4,7-inch scherm ten opzichte van een Galaxy S5 of een iPhone 5s? Foto's en een video scheppen meer duidelijkheid.

iphone-6-gs5Er zijn de afgelopen weken al diverse prototypes en mock-ups verschenen van de iPhone 6, in allerlei variaties. Maar we hebben nog onvoldoende gezien hoe groot een 4,7-inch iPhone is ten opzichte van bestaande toestellen zoals de Samsung Galaxy S5 en de iPhone 5s. Macitynet vond een foto waarin de twee rivalen iPhone 6 en Galaxy S5 naast elkaar staan. De iPhone 6 mock-up heeft een 4,7-inch scherm en niet het grotere 5,5-inch scherm waarover ook in geruchten wordt gesproken. De vormfactor is vergelijkbaar met die van de S5, maar de behuizing is duidelijk kleiner. Ook is de iPhone 6 mock-up dunner dan de S5 en het heeft ronde hoekpunten, vergelijkbaar met de huidige generatie iPod touch.


De verwachtingen zijn dat de iPhone 6 een stuk groter is dan z’n voorgangers, maar met een dunnere behuizing (van zo’n 6 millimeter), een scherm met coating van saffierglas en diverse performanceverbeteringen. De verwachting is dat Apple de iPhone 6 pas later dit jaar aankondigt, rond september of oktober.

iphone-6-vs-galaxy-s5

iphone-6-gs5

Het is trouwens niet het enige wat op internet circuleert, want er was ook al een video waarin de iPhone 6 werd vergeleken met de iPhone 5s en de iPhone 4s.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.