Vacature wijst op videocamera in iPad

Een vacature op de website van Apple wekt de indruk dat de iPad een (video)camera krijgt. Apple zoekt een nieuwe medewerker die de foto- en videocamera van de iPad gaat testen.

ipad camera isightEen nieuwe vacature op de website van Apple wekt de indruk dat er voorbereidingen worden getroffen om de iPad te voorzien van een videocamera. Apple zoekt een quality assurance engineer voor de divisie Media Systems. Dit maakt onderdeel uit van Apple’s Interactive Media Group. De functie is specifiek gericht op iPad-media, waarbij de nieuwe medewerker de fotocamera, videocamera, audio-recording en afspelen van audio gaat testen.

Een sterke technische achtergrond en kennis van digitale camera-technologie is vereist.

De medewerker gaat het ontwikkelteam assisteren bij het testen van de performance. Ook gaat de medewerkers tools ontwikkelen om de test uit te voeren. Mocht je interesse hebben: de vacature is gewoon online te vinden. Over de camera in de iPad is al heel wat gezegd. Meest recent was een raamwerk rondom het scherm, waarin een opening voor een iSight-camera was gemaakt. De bewijzen stapelen zich echter steeds verder op.

Het is alleen te hopen dat Apple niet voor de hierboven getoonde, lelijke oplossing kiest.

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2010, 11:14
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen camera, gedrag, ipad, vacature, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.