Apple start tevredenheidsonderzoek onder iPhone-ontwikkelaars

Apple is een enquete gestart onder iPhone-ontwikkelaars. Ze willen weten in hoeverre de ontwikkelaars tevreden zijn met de App Store, het goedkeuringsproces en de doorlooptijden.

apple tevredenheidNiet alle ontwikkelaars zijn even tevreden over Apple’s App Store-goedkeuringsproces. Af en toe gaat het faliekant mis en zoekt een ontwikkelaar de publiciteit. Maar is het allemaal echt zo erg? Dat gaat Apple zelf uitzoeken: ze zijn een tevredenheidsonderzoek gestart die alle leden van het iPhone Developer Program kunnen invullen. Eindelijk een kans om je hart te luchten, al vrezen we dat Apple de uitkomst van het onderzoek niet zomaar gaat publiceren. Eén van de vragen is: welke actie kan Apple ondernemen om het iPhone Developer Program beter te maken? Ook kun je een puntenwaardering geven over de mate waarin je tevreden bent met over het applicatie-reviewproces, het aanleverproces en de tijdsduur die verstrijkt wanneer je een update van een bestaande applicatie hebt ingestuurd.

Apple heeft de afgelopen tijd al verbeteringen in het goedkeuringsproces doorgevoerd; onder andere de tijd die gemoeid is met het goedkeuringsproces is drastisch teruggebracht, van meer dan twee weken naar soms wel een paar uur. Ook zijn beperkingen zoals VoIP over 3G en applicaties om videofilmpjes te maken, opgeheven. Maar het kan altijd beter.

Via: TechCrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2010, 11:32
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.