UpWord Notes 2.0 maakt standaard notitie-app overbodig

UpWord Notes versie 2.0 maakt het noteren van ideeën nog makkelijker. Je kunt items verschuiven, synchroniseren met Evernote en meer. De standaard notitie-app is niet meer nodig.

upword notes 1Er zijn apps die veel beter zijn dan de standaardapps die op de iPhone meegeleverd worden. UpWord Notes bijvoorbeeld, een handige app met een prettig lettertype, waarmee je snel iets noteert. Het is afgelopen met de vele rondslingerende post-its op je bureau: in UpWord Notes kun je dat soort dingen ook noteren en bovendien snel weer terugvinden. Versie 2.0 van UpWord Notes verscheen vandaag en bevat allerlei handige verbeteringen, zoals het slepen van items in lijsten om de volgorde te veranderen. Synchroniseren met Evernote is ook toegevoegd (met Dropbox was al langer mogelijk).

UpWord Notes verscheen in februari. De app is gratis, maar voor sommige thema’s moet je betalen, terwijl andere thema’s momenteel gratis te downloaden zijn. Er zijn in deze update nieuwe kleurenthema’s doorgevoerd en je kunt nieuwe alarmgeluidjes instellen. Bij elke notitie kun je namelijk met weinig moeite een reminder instellen. Daarbij heb je al een paar voorgedefinieerde opties: over 3 uur, morgen, morgenavond, dit weekend, komende maandag of over een maand.

upword notes 2UpWord Notes vergelijkt zichzelf met Astrid, maar dat is een notitie-app die vooral Android-gebruikers bekend in de oren zal klinken. Ook daarbij is het idee dat je makkelijk notities kunt maken en daardoor productiever kunt zijn. Dat bereikt UpWord Notes met makkelijke swipe-acties: je hoeft niet een paar seconden je vinger op een item te houden om iets af te vinken. In plaats daarvan swipe je over de lijst. Door over je tekst te swipen kun je ook bullets toevoegen of de tekstopmaak veranderen, ook als het toetsenbord uit beeld is.

Voor de echte productiviteits-lifehackers: in de nieuwe versie wordt ook x-url-callback voor zoekfuncties ondersteund.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 11:30
Categorie Apps
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.