Teenage Mutant Ninja Turtles Rooftop Run icon

Actiegame Teenage Mutant Ninja Turtles is Apple’s gratis App van de Week

Teenage Mutant Ninja Turtles: Actie Op Het Dag is door Apple uitgeroepen tot App van de Week - en een week lang gratis te downloaden.

Teenage Mutant Ninja Turtles Rooftop Run iconApple’s nieuwe App van de Week lijkt goed op de actualiteit in te spelen. De titel gaat ditmaal namelijk naar Teenage Mutant Ninja Turtles – Actie Op Het Dak, terwijl we nog maar een paar weken zijn verwijderd van een nieuwe Turtles-film. Met andere woorden: je kunt jezelf nu alvast opwarmen door het spel te spelen.

De tijdelijk gratis Turtles-game is een mengeling van allerlei iOS-spellen. Het ene moment ren je over het dak als in Canabalt, om vervolgens met goed getimede taps schermvullende bazen te verslaan.

Of nou ja: strikt gezien is de gratis Turtles-game niet gebaseerd op de film, maar op de recente animatieserie over dezelfde schildpadden. Wil je per se een filmgame? Dan is er eentje die we onlangs in iCulture Vandaag bespraken.

Teenage Mutant Ninja Turtles – Actie Op Het Dak is als App van de Week een week lang gratis te downloaden, maar er zit een addertje onder het gras: de game zit namelijk vol met in-app aankopen die niet in prijs zijn verlaagd. Gelukkig gaat het spel hier wel vrij netjes mee om. Start je Turtles voor het eerst op, dan krijg je in een notificatie te lezen over de aankopen. Hierin wordt zelfs uitgelegd hoe je de betaalde extraatjes uitschakelt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2014, 14:11
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, ninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.