ultrapak-batterij

Ultrapak: 15 minuten laden is genoeg voor volle iPhone-batterij

De Ultrapak is een nieuw soort batterij, die supersnel oplaadt. Je hoeft maar 15 minuten de batterij te laden om je iPhone 100% te kunnen opladen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ultrapak-batterijStel je gaat kamperen in een tentje. Je wilt natuurlijk je iPhone de hele vakantie blijven gebruiken, maar je hebt geen stopcontact. Even opladen terwijl je in de douchehokjes tanden staat te poetsen, schiet natuurlijk niet op. Zelfs na een kwartier poetsen is de iPhone-batterij nog nauwelijks opgeladen. De Ultrapak beweert dat probleem te kunnen oplossen met een batterij die je maar 15 minuten op het stopcontact aansluit. Daarna sluit je de iPhone aan op de Ultrapak en een paar uur later zit de iPhone-batterij op 100%. Het opladen van de iPhone gaat dus heel geleidelijk, maar je bent daarbij niet meer afhankelijk van een stopcontact.

Het geheim zit ‘m in de technologie waarmee de batterij wordt opgeladen: dat gebeurt acht maal sneller dan bij een normale reservebatterij. Als je daarna de iPhone op de Ultrapak aansluit, wordt de iPhone-batterij in een rustig tempo opgeladen tot 100%.

ultrapak-batterij-schuin

Het idee is dat je elke dag maar vijftien minuten bij het stopcontact hoeft rond te hangen en daarna de rest van de dag genoeg stroom hebt voor een volledig opgeladen iPhone. De Ultrapak is in twee uitvoeringen te krijgen: groot (capaciteit 10.000 mAh, $100) en klein (capaciteit 3.000 mAh, $60). De eerste levert 45 uur videokijken, de tweede 15 uur videokijken. Ga je liever bellen, muziek luisteren of internetten, dan gaat de batterij nog langer mee.

In 15 minuten kun je beide batterijen zodanig opladen, dat je er een iPhone-batterij volledig mee kunt opladen. De 10.000 mAh-batterij

Nog niet gezien bij Nederlandse webwinkels, maar via de Amerikaanse fabrikant zijn de verzendkosten $15.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2014, 12:10
Categorie Accessoires
Onderwerp batterij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.