Ultimate Rivals: The Rink

Ultimate Rivals: nieuwe sportserie op Apple Arcade met Amerikaanse sporters

Apple heeft in samenwerking met de gameontwikkelaar Bit Fry Game Studios een nieuwe gameserie uitgebracht op Apple Arcade. In Ultimate Rivals nemen bekende sporters uit diverse Amerikaanse sportdivisies het tegen elkaar op. Het eerste deel is nu beschikbaar.

Het is alweer een paar weken geleden dat er voor het laatst een nieuwe game toegevoegd werd aan Apple Arcade. Apple brengt daar nu zelf verandering in, hoewel deze nieuwe toevoeging niet door Apple zelf gemaakt is. Vanaf vandaag heeft Apple Arcade namelijk zijn eigen sportreeks genaamd Ultimate Rivals. Het eerste deel in deze nieuwe serie is vanaf nu te spelen en heeft de titel Ultimate Rivals: The Rink. In dit deel draait alles om ijshockey en bekende namen uit de Amerikaanse sportwereld zitten erin.

Ultimate Rivals op Apple Arcade

Ultimate Rivals is een over-the-top sportgame met cartoony graphics en arcade-achtige gameplay. Verwacht dan ook geen hoog realistische sportwedstrijden zoals in FIFA, want voor je het weet speel je een potje ijshockey bovenop de Golden Gate Bridge in San Francisco. Ultimate Rivals bevat spelers uit de bekendste Amerikaanse sportdivisies, namelijk NHL, NBA, NFL, MLB, WNBA en spelers uit het Amerikaanse vrouwenvoetbal team. In verschillende disciplines nemen ze het tegen elkaar op

In de game neem je het op tegen de computer, maar je kan het ook online opnemen tegen andere spelers wereldwijd. Je stelt met alle spelers je ultieme team samen, om zo de sterkste speler te worden. In totaal zitten er meer dan 50 sporters in de game, maar dus voornamelijk uit de Amerikaanse sportwereld. Namen als Alex Ovechkin, Wayne Gretzky en Jose Altuve zeggen jou dan ook waarschijnlijk niet zo veel, maar in Amerika zijn het grote namen. Ultimate Rivals: The Rink is vanaf nu te spelen op de iPhone, iPad, Apple TV en Mac.

De makers beloven de komende tijd nog meer nieuwe sporters aan het spel toe te voegen. In het voorjaar van 2020 komt er een nieuw deel bij, genaamd Ultimate Rivals: The Court. Dit is een basketbalgame, in dezelfde als deze eerste Ultimate Rivals-titel. Om de game te spelen heb je dus wel een lidmaatschap op Apple Arcade nodig.

Bekijk ook

Alles over Apple Arcade, de gamedienst van Apple

Apple's eigen gamedienst heet Apple Arcade. Tegen een vast bedrag per maand kun je alle games spelen. In dit overzicht lees je wat het kost en op welke apparaten je kunt spelen. Alles over Apple Arcade op een rijtje!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 december 2019 om 8:49
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.