Ubisoft CEO voorspelt nieuwe gameshardware van Apple

De CEO van Ubisoft denkt dat Apple meer gamesapparatuur gaat uitbrengen. Yves Guillemot kan het weten, want zijn broer is de baas van een belangrijke gamesontwikkelaar voor de iPhone: Gameloft.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple PSPDe komende dagen is Los Angeles het toneel voor de E3 Expo, de grootste gamesconferentie ter wereld. Twee broers spelen een belangrijke rol in de gameswereld: Yves Guillemot is CEO van Ubisoft en zijn oudere broer Michel is baas van Gameloft, een bedrijf dat al heel wat games voor de iPhone heeft uitgebracht.

Yves moest afgelopen week commentaar geven op Ubisoft’s jaarresultaten en voorspelde daarbij dat Apple meer met games gaat doen dan wat er nu op de iPhone gebeurt. Een gameconsole van Apple? Of gewoon een nieuwe versie van de Apple TV, waarmee je games op je tv kunt spelen?

Guillemot deed zijn uitspraken om uit te leggen hoe de markt voor thuisconsoles de manier waarop we gamen zal veranderen. “There’s also a new entrant in the business,” zei Guillemot. Dat bedrijf is “Apple, with the iPhone. And we don’t think they will stop there.” Vlak daarvoor had Guillemot gesproken over set-topboxes voor de tv, die steeds krachter worden.

Via: Kotaku

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 14:00
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, Hardware, televisie, ubisoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.