Pebble verstuurt eerste horloges, iOS-app vertraagd

Pebble is begonnen met het uitleveren van horloges aan Kickstarter-backers. De eerste 500 horloges van Pebble zijn verstuurd, maar de iOS-app is nog niet goedgekeurd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pebble horlogesPebble is begonnen met het uitleveren van de bestelde horloges. Het vier maanden vertraagde horloge zal in fases worden uitgeleverd. De eerste exemplaren zijn inmiddels onderweg. Via een online tabel kun je opzoeken wanneer jouw bestelling eraan komt. Helaas is er ook meteen weer slecht nieuws: de Android-app gaat morgen live, maar de iOS-versie is nog niet goedgekeurd door het Apple-reviewteam.

Pebble zegt dat de app twee weken geleden is ingestuurd naar Apple en zegt samen te werken met het reviewteam. Het kan dus voorkomen dat de horloges straks al om de polsen van Kickstarter-backers zitten, maar dat de app nog niet beschikbaar is. Gelukkig is het horloge wel te gebruiken. iPhone-gebruikers kunnen alleen geen nieuwe klokthema’s en software-updates installeren. Je kunt wel notificaties instellen en muziek afspelen zonder de app.

pebble horloges voorraad

Maar er is nog meer slecht nieuws bij dit door pech en vertraging achtervolgde project. Er werden vandaag namelijk nog geen 500 horloges verstuurd, minder dan er was gepland. De volgende batch zal spoedig volgen. Ook kan het zijn dat mensen een verzendbevestiging hebben gekregen, terwijl het pakketje vandaag niet op de post is gegaan.

pebble horlogePebble is een zogenaamde smartwatch, een slim horloge dat informatie kan uitwisselen met je iPhone en Android-smartphone. Zo kun je sms-berichten en iMessages op het horloge aflezen, zonder dat je de iPhone uit je tas of broekzak hoeft te halen. Het horloge haalde op Kickstarter een recordbedrag van meer dan 10 miljoen dollar op, maar had daarna moeite om het product tijdig uit te leveren aan bestellers. Het horloge heeft een E-Ink-scherm en derde partijen kunnen wijzerplaten en apps ontwikkelen voor het horloge.

Update 24-1-2013, 15:45 uur: De Pebble-app is inmiddels beschikbaar: Pebble iPhone-app nu in App Store beschikbaar

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2013, 15:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen horloge, pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.