Apple-TV-Nederland

tvOS 9.0.1 nu te downloaden voor nieuwe Apple TV

tvOS 9.0.1 is zojuist beschikbaar gesteld voor de nieuwste generatie Apple TV. tvOS 9.0.1 lost enkele problemen op en verbetert de prestaties.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft vanavond tvOS 9.0.1 beschikbaar gesteld voor mensen met de nieuwste Apple TV. tvOS 9.0.1 is de eerste grote update sinds de Apple TV verkrijgbaar is. Ontwikkelaars zijn overigens al bezig met het testen van tvOS 9.1, dankzij een eerder uitgebrachte betaversie. Apple lijkt in tvOS 9.0.1 vooral bugs op te lossen.

Apple TV apps

tvOS 9.0.1 release notes

Zodra we weten of er nieuwe functies in tvOS 9.0.1 zitten, laten we dat weten. We zullen dan ook de releasenotes toevoegen aan dit artikel.

De update is binnen te halen via Instellingen > Systeem > Software-updates. De Apple TV controleert zo vanzelf of er een nieuwe versie van tvOS beschikbaar is.

Meer over tvOS

tvOS is het besturingssysteem waar de nieuwste Apple TV op draait. Dankzij tvOS is er met de vierde generatie Apple TV veel meer mogelijk dan met de vorige generatie. Zo kunnen ontwikkelaars zelf apps maken en in de bijbehorende App Store plaatsen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2015, 20:15
Categorie iOS
Onderwerp tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.