Find-my-stuff-icon

Find My Stuff: app voor al je Bluetooth-trackers en beacons

Met Find My Stuff weet je van al je beacons waar ze zich bevinden. Deze app ondersteunt zo'n beetje alle populaire beacons en sommige Bluetooth-apparaten.

Find-my-stuff-icon

Door de jaren heen zijn er al heel wat beacons verschenen: kleine accessoires die je aan je tas of bagage vastmaakt zodat je op je iPhone precies kunt zien waar het object zich bevindt. De app Find My Stuff ondersteunt alle populaire beacons, zodat je maar één app nodig hebt om de locatie ervan te traceren.

In de appbeschrijving van Find My Stuff staan alle beacons die op dit moment ondersteund worden. Denk hierbij aan de Trackr, G-Tag, Jaalee, Estimote en Roximity, maar ook je MacBook en andere Bluetooth-apparaten.

Bekijk de afstand en locatie
Nadat je een beacon via Bluetooth gekoppeld hebt aan de Find My Stuff-app, kun je vanuit het dashboard direct zien hoe ver ze bij je vandaan zijn. Zeker als je de verschillende beacons de naam geeft van het object waar ze aan verbonden zitten kan dit overzicht goed van pas komen.

Find-My-Stuff Find-My-Stuff

Zodra een object een vooraf ingestelde locatie verlaat, krijg je een melding binnen. Op een kaart kun je altijd zien waar een beacon uithangt, zodat je ze gemakkelijk terug kunt vinden. Om van deze functies gebruik te maken, moet je Find My Stuff wel toegang geven tot je locatiegegevens.

Een andere handige functie van de Find My Stuff-app is de batterij-indicator die laat zien wanneer de batterij van een van je beacons vervangen moet worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2015, 20:55
Categorie Apps
Onderwerpen beacons, bluetooth

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.