Trygger Camera Case: een polarisatiefilter voor je iPhone-camera

De Trygger Camera Case heeft een polarisatiefilter die over de lens van je iPhone past, waardoor je mooiere foto's kunt maken. Een slider laat je de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten aanpassen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TryggerFotografen gebruiken al lange tijd polarisatiefilters om schitteringen uit foto’s te halen en kleuren te versterken, wat kan leiden tot mooiere foto’s. De Trygger Camera Case zorgt ervoor dat je dit ook kunt doen met al je iPhone-foto’s: deze case heeft een klepje aan de achterkant, met daarin een polarisatiefilter die precies over de lens van je iPhone schuift.

Omdat het polarisatiefilter op een schuifbare achterkant zit, kun je hem makkelijk aan de kant schuiven wanneer je hem niet wil gebruiken. Aan de zijkant van de filter zit een draaiknop, waarmee je de polarisatierichting kunt aanpassen.

De makers van de Trygger Camera Case zamelen geld in via Kickstarter. Door minstens 45 dollar aan het project te doneren, ben je er van verzekerd dat de case ergens in juli op jouw deurmat ligt. Mits de makers hun beoogde minimumbedrag van 25.000 dollar inzamelen: lukt dit ze niet, dan krijg je geen Trygger case, maar wordt er ook geen geld van je creditcard afgeschreven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 15:23
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.