Reacties voor: TREWgrip: draagbaar iPhone-toetsenbord voor al je vingers

De TREWGrip is een handzaam iPhone-toetsenbord dat je met tien vingers tegelijkertijd kunt bedienen. Hiermee typ je sneller.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Het is zes keer zo groot als je iPhone, 12 keer zo duur als een bluetooth toetsenbordje, en je moet volledig blind typen.

    Ja, lijkt mij een winner.

  2. Hoe moet ik in vredesnaam zien wat ik aan de achterkant typ??

    Onlogisch, dan duurt het typen nog langer, verder toont de video het nadeel van het apparaat, de man haalt hem uit de rugzak…

    Groot, onhandig, raar en erg duur.

    Nee hoor ik heb van die slide toetsenboorden voor de iPhone gezien die hem 2x zo dik maken maar wel normaal werken, dat is wel handig als je perse een fysiek toetsenboord wilt hebben, en voor de iPad koop je een hoes met ingebouwde toetsenboord dat normaal werkt.

  3. Wat is dat voor monster… Daar wil je toch A) niet op typen, waar is de standaard toetsenbordindeling? QWERTY boven elkaar? W*F.

    B) wil je toch niet mee gezien worden? En het dan nog presenteren als ware deze meneer Jony Ive. Wat een giller.

  4. Ik zie hier ook de toegevoegde waarde niet van. Als je blind moet gaan typen op de achterzijde? Ik weet niet er zijn simpelere oplossingen voor.

  5. Het idee is natuurlijk dat je zowel met twee handen (met al je vingers) kunt typen èn je iPhone kunt vasthouden. Met een toetsenbord aan de voorzijde kun je dat niet. Dan kun je alleen je duimen gebruiken, als je ook je iPhone wilt vasthouden. Of je moet wel hele rare handen hebben.

    Maar je moet wel een handige jongen zijn wil je op dit ding foutloos leren typen.

  6. je moet op nieuw leren tikken wand het is net iets anders dan een gewoon toetenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.